Menu

Hűtőautó bérlés

Hűtős teherautó bérlés - Mercedes Sprinter Hűtős teherautó bérlés - Mercedes Sprinter

Hűtős teherautó bérlés

Hűtőautó bérlés, hűtős furgon bérlés, fagyasztós autó, hűtőkocsi bérlés, hűtős kisteherautó kölcsönzés, hűtőkocsi bérlés. Romlandó áruszállításhoz, temperált áruszállításhoz.

Számos árufuvarozási feladat elvégzéséhez hűtős autóra, hűtőkocsira van szükség. Zöldségesek, hús szállítók, hentesek, virágosok mind valamilyen temperált szállítási megoldást szeretnének. Rátok is gondoltam! Természetesen hűtőautó bérlésre is van mód. Jelenleg háromféle típusú hűtőkocsi bérlés lehetséges. Mindhárom megbízható, jól karbantartott jármű. A kölcsönzést megelőzően jó előre jelezd bérlési igényed, mert mostanában elég sokat van mindhárom hűtős teherautó bérlőnél, így ha utolsó pillanatban hívsz, lehet hogy nem tudok segíteni.

Hűtőautó bérlés lehetőségek, hűtőkocsi bérlés típusok

Hűtőkocsi bérlés Mercedes Sprinter

hutos-auto-berles-mercedes-sprinter
Hűtőautó bérlés, Mercedes Sprinter hűtőkocsi bérlés

Motor: 2200 cm3

Szállítható személyek: 3 fő

Állóhűtés:van!

Felszereltség: autórádió, elektromos ablakok, tükrök

Kaució: 250.000,-Ft

Telephely: Budapest, XVII. kerület, Rákoskeresztúr.
A hűtőautó több típusban is van a választékunkban.

Bérleti díj: 14.000,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

A Mercedes Sprinter hűtőautó bérlés jó választás, hisz nagy a raktér mérete, megbízható és áruszállításra megfelelő a kialakítása. Alacsony a fogyasztása. Városi viszonylatban igaz 10 liter körüli, de országúton a sofőr vezetési stílusától függően akár 7 - 7.5 liter közötti!

Hűtőautó bérlés Mercedes Sprinter 313CDI MAXI raktér méret adatok


Raktér szélessége:
165cm

Raktér hossza: 405cm

Raktér magassága: 175cm

11m3 raktár áll a rendelkezésedre, mivel MAXI típusról van szó. Jól kihasználható a mérete, sok árut tudsz szállítani vele. Álló hűtésre is van lehetőséged, amikoris 220V-os hálózati árammal is működtetheted, ha a helyzet így kívánja. De természetesen menet közben, mozgó állapotban is tudsz hűteni. A hűtési hőmérséklet 0-5oC is lehet. Emiatt széles az áruválaszték, amit fuvarozni tudsz vele.

Rendezvények, esküvők elengedhetetlen kelléke, hisz egy nagy méretű, órisi guruló hűtőládaként is funkcionál. Állóhűtés esetén nem kell a motor járatnod, emiatt gazdaságos az üzemeltetése is.

Hűtőskocsi bérlés árak - Mercedes Sprinter

A hűtőkocsi bérlés árai főként a bérlési időszak hosszától és gyakoriságától függenek. Ha hosszabb távra bérelsz, vagy visszatérő, rendszeres ügyfél vagy, akkor természetesen a kedvezőbb kölcsönzési árak vonatkoznak rád. Alkalmi, 1 napos kölcsönzésre is van mód, viszont 1-2 napos időre nem tudom a legjobb árat biztosítani részedre.

21 napos bérlés felett 11-20 napos bérlés 4-10 napos bérlés 1-3 napos bérlés kaució
14.000,-Ft / nap 16.000,-Ft / nap 18.000,-Ft / nap 20.000,-Ft / nap 250.000,-Ft

A hűtőkocsi bérlésre ennél a típusnál Budapest XVII. kerületben van lehetőséged. Természetesen kérésedre ki is tudom helyszínre is szállítani. Érdemes tudni, hogy a kisteherautó kategóriában a két legmegbízhatóbb típus, ami rendszeres, állandó, mindennapos használat alatt is kíválóan működik meghibásodás nélkül, az a Mercedes Sprinter és a VW LT. Így műszaki anomáliákra nem kell számítanod, ha hűtőkocsi bérlés ezt a modellt választod. B jogosítvánnyal is vezethető.

Kérdés, információ esetén állok rendelkezésedre! Laci 06-1-445-4213

Hűtőkocsi bérlés KIA K2500

kia  k2500 2 5 tci hutos teherauto berles
Hűtőautó bérlés, KIA K2500 TCI hűtőkocsi bérlés

Motor: 2500 cm3

Szállítható személyek: 2 fő

Klíma:nincs

Felszereltség: magnós autórádió

Kaució: 150.000,-Ft

Telephely: Budapest, XVII. kerület, Rákoskeresztúr.
A hűtőkocsiba 1 tonna áru pakolható

Bérleti díj: 9.500,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

 

A Kia típusú hűtőautó B jogosítvánnyal is vezethető. A kiemelkedően nagy rakterébe sok hűtendő, temperálandó áru rakodható. 93 lóerős, fürge kisteherautó. Könnyű vele a manőverezés, mert az első, kormányozott kerekek a sofőr fülke alatt vannak elhelyezve. Teherbírása 1010kg.

Hűtőautó bérlés KIA K2500 TCI raktér méret adatok


Raktér szélessége:
205cm

Raktér hossza: 320cm

Raktér magassága: 210cm

13.7m3 raktár áll a rendelkezésedre a rakodáshoz. Jól kihasználható a mérete, mert belűl a raktérben egy szabályos nagy "doboz"amibe rakodni tudsz, ezért sok árut tudsz szállítani vele.

Rendezvények, esküvők elengedhetetlen kelléke, hisz egy nagy méretű, órisi guruló hűtőládaként is funkcionál. Állóhűtés esetén nem kell a motor járatnod, emiatt gazdaságos az üzemeltetése is.

Hűtőskocsi bérlés árak - Kia K2500

A hűtőkocsi bérlés árai főként a bérlési időtaratm hosszától és rendszerességétől függenek. Ha hosszabb időtartamra bérelsz, vagy visszatérő, rendszeres ügyfél vagy, akkor természetesen a kedvezőbb kölcsönzési díjak vonatkoznak rád. Alkalmi, 1 napos, rövid távú kölcsönzésre is van lehetőség, de 1-2 napos időre nem tudom a legolcsóbb árat nyújtani részedre.

8 napos bérlés felett 4-7 napos bérlés 1-3 napos bérlés kaució
9.500,-Ft / nap 10.500,-Ft / nap 12.000,-Ft / nap 150.000,-Ft

A hűtőkocsi bérlésre a Kia típusnál Budapest XVII. kerületben van lehetőséged. Természetesen kérésedre ki is tudom helyszínre is szállítani részedre a kisteherautót. B jogosítvánnyal is vezethető.

 

Hűtőautó bérlés menete

 

Egyeztessük, hogy pontosan milyen célra, milyen igényekre szeretnél hűtős autót bérelni. Ezt követően ki tdom választani részedre az általam javasolt típust, majd ha neked is megfelel, akkor tudjuk pontosítani a kölcsönzési, bérlési díjat. A hűtőautó bérlés e az alábbi iratokkal történik:

  1. Érvényes jogosítvány attől a személytől, aki vezetni fogja a bér teherautót.
  2. A bérlő adóazonosító jelát tartalmazó adókártyája
  3. TB hatósági igazolvány, vagyis a TB kártya
  4. Amennyiben a bérlő cég, úgy a cég hivatalos iratai (cégkivonat, adószám, aláírási címpéldány, stb..)
  5. Érvényes személyi igazolvány, vagy érvényes útlevél
  6. Lakcímet igazoló lakcímkártya
  7. Utolsó havi rezsiszámla (ahhoz a lakcímhez, ami a lakcímkártyán található)
  8. Kaució készpénzben, vagy normál állapotú személygépkocsi is megfelel

Be kellett vezetni ezeket a biztonsági intézkedéseket, mert nagyon sok inkorrekt bérlővel volt dolgom. Tudom, te nem vagy közéjük tartozó, így számodra könnyen teljesíthetők lesznek.

Hűtőkocsi bérlés átvételi lehetőségek

A hűtős teherautó átvételére jellemzően személyesen a Budapest XVII. kerületi telepeken van módod. Az esetek többségében nyújtott nyitvatartással működöm, így az időpont kapcsán rugalmas vagyok. Jöhetsz kora reggel, késő délután, vagy akár hétvégén, munkaszüneti napokon is. Ha a szemlyes átvétel nem megoldható számodra, akkor kiszállítás is megoldható. Ha söfőr problémád lenne, azt is jelezd, mert tudok sofőrt is adni a hűtőautó bérlés mellé.

Elérhetőségem: Laci 06-1-445-4213

 

 

 

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Vissza a tetejére