Menu

Lerobbant autó mentés

Autómentés, gyors segély NON STOP Autómentés, gyors segély NON STOP

autó mentés, Autómentő, Biztosítási kárügyintézés

Bajba kerültél, lerobbantál az úton? Nincs segítség? Hívj, mert segítek! A számodra kiválasztott bérautót a helyszínre szállítom és a lerobbant, meghibásodott autód az általad megjelölt szerelőhöz kiszállítom. Autómentés NON - STOP!

 

Speciális csomagot hoztam létre számodra

- Autómentés

Ha bajba kerültél, cserbenhagyott az autód, hívj és indulok is hozzád, hogy a segítségedre legyek. Az általad megjelölt belföldi, vagy külföldi címre érkezek és hazaszállítom a meghibásodott gépkocsit az általad megjelölt címre.
Ha nincs megfelelő szaktudású, és célzottan az adott meghibásodásra szakosodott autószerelőd, kérésedre tudok ajánlani.

- Azonnali bérautó

Ha az utazásod szeretnéd folytatni, akkor bérautót biztosítok a részedre. A lerobban autó hazaszállításával egyidőben egy általad kiválasztott bérautót tudok a helyszínre szállítani. Így neked csak annyi dolgot van, hogy bepattansz a bérautóba és folytatod az utad tovább. Én pedig gondoskodom a többiről.

- Teljeskörű biztosítási ügyintézés, kárelhárítás, kárügyintézés

Ha baleset okozta a kényszerhelyzetet, akár saját, akár más hibájából és szeretnél kérni biztosítási ügyintézést, abban is tudok segíteni. Teljes körű kötelező és Casco kárügyintézést vállalok. A javítás teljes idejére elintézem a biztosítónál, hogy azonos kategóriájú bérautót kaphass.

INFO VONAL - 20-250-5977 - Laci

NE ess pánikba! Laci jön és Segít!
Segítek!

 

  

 

 

 

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Vissza a tetejére