Menu

Tesla bérlés

Tesla Model S, Model X és Model 3 bérlés. Próbáld ki az elektromos autók prémium kategóriáját. Egyedi gyorsulás, szinte hangtalan, nagyon csendes működés. Menet közben csak a gumik beszűrődő halk, suhanó hangját hallod. A bérelhető Tesla Modellek mindegyike extrákkal teli, így a Tesla bérlés nemcsak az autó műszaki tulajdonságaival fog lenyűgözni, hanem biztosítja a kényelmet is számodra a bérlés teljes időtartama alatt. Igazi csúcstechnológia!!

 

Tesla Bérlés Budapesten
tesla berles model s elol ke
Tesla Model S bérlés

Motor: Elektromos, 421 LE

Szállítható személyek: 5 fő

Ingyenes Töltés: Van!

Felszereltség: Panoráma tető, ESP, Ingyenes Supercharger töltés, stb...

Hatótáv: Teljes feltöltéssel 350-380km

 

Telephely: Budapest XVIII. kerület.

 

Bérleti díj: 24.190,-Ft-tól

 

Infó: 06-20-947-7877

Nagyon modern autó. Magas és bőséges extralistával rendelkezik. Az egyedi és páratlan gyorsulási és menetteljesítményen túl, pazar élményt biztosít a Tesla bérlése alatt a panoráma tető, és a magas minőségű bőr utastérborítás is. A gépkocsiban minden elektromosan állítható, menetstabilizáló rendszerrel felszerelt, tech csomaggal rendelkezik. 17 colos, óriás kijelzőn tudod az összes szükséges funkciót állítani, és itt kapott helyet a profi külső tolató kamera is, ami természetesen éjszaka is az infravörös technológiának köszönhetően maximális támogatást biztosít részedre nemcsak tolatáskor, hanem menet közben folyamatosan. A bérelhető Tesla légrugóval felszerelt, így nemcsak az alacsony súlypontjának köszönhetően, hanem emiatt is maximálisan biztosított a menetstabilitása. A gépkocsi használatát kimondottan segíti az ingyenes Supercharger töltési lehetőség is. A Tesla bérautóhoz CHAdeMo és TYPE 2-es töltőkábelt is biztosítok részedre, így a Tesla saját töltőpontjain kívül is rengeteg helyszínen tudod ingyenesen, és gyorsan tölteni a gépkocsit akár Magyarországon, vagy szerte Európában.

tesla berles model s ke tesla berles model s elso ules ke tesla berles model s muszerfal ke esla berles model s kijelzo ke
Tesla Model S oldala Tesla Model S utastér Tesla Model S műszerfal  Tesla 17 colos kijelző

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-20-947-7877 Laci

Tesla Model S bérlés ár

Szeretném elérhetővé tenni számodra is a Tesla Model S prémium luxus autót. A bérlési árakat ennek megfelelően alakítottam ki részedre. Hosszút távú Tesla bérlés esetén (éven túli bérlés) kérj egyedi árat!

Tesla bérlés Budapesten 
31 nap felett 8-30 napos időszakra 4-7 napos időszakra 2-3 napos időszakra
24.190,-Ft/nap 35.500,-Ft/nap 40.500,-Ft/nap 44.290,-Ft/nap

 

Tesla Model X Bérlés Budapesten
Tesla Model X berles
Tesla Model X P90D bérlés

Motor: Elektromos, 762 LE

Szállítható személyek: 7 fő

Ingyenes Töltés: Van!

Felszereltség: Panoráma tető, ESP, Spotify, Ingyenes Supercharger töltés, stb...

Hatótáv: Teljes feltöltéssel 330-360km

 

Telephely: Budapest XVIII. kerület.

 

Bérleti díj: 26.900,-Ft-tól

 

Infó: 06-20-947-7877

Tesla terepjáró. Ez a típus a létező összes extrával fel van szerelve. (még vonóhorog is van rajta). 7 személyes, minden ülése egyedileg fűthető, a hátsó ülései elektromosan mozgathatók. A hátsó utasok ki és beszállását a felfelé nyíló ajtók könnyítik. A bérelhető Tesla Model X nagy utastérrel rendelkezik, így biztosítva a kényelmes utazást akár a 7 fő részére. Tesla internet és ingyenes Spotify is a rendelkezésedre áll a bérlés ideje alatt az autóban. Természetesen a töltést ebben az esetben is ingyenesen el tudod végezni Magyarországon is több mint 5 Tesla Supercharger töltőállomás segítségével. A Tesla bérlés rövid és hosszú távra is elérhető.

Tesla Model X Berles Vonohorog Tesla Model X Berles belso Tesla Model X Berles kepernyo Tesla Model X utaster
Tesla Model X vonóhoroggal Tesla Model X utastér hátul Tesla Model X kezelőfelület  Tesla Model X utastér

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-20-947-7877 Laci

Tesla Model X bérlés ár

Szeretném elérhetővé tenni számodra is a Tesla Model X prémium luxus autót. A bérlési árakat ennek megfelelően alakítottam ki részedre. Hosszút távú Tesla bérlés esetén (éven túli bérlés) kérj egyedi árat!

Tesla Model X bérlés Budapesten
31 nap felett 11-30 napos időszakra 4-10 napos időszakra 2-3 napos időszakra
26.900,-Ft/nap 59.900,-Ft/nap 79.900,-Ft/nap 99.900,-Ft/nap

 

 

Tesla bérlés Budapest XVII. kerületben
tesla berles model s elso bo
Tesla elektromos autó bérlés

Motor: Elektromos, 368LE

Szállítható személyek: 5 fő

Ingyenes Töltés: Van!

Felszereltség: Audió eszköz, Elektromos ablak, Klíma, ESP, Tempomat. LED világítás, ingyenes Supercharger töltés, navigáció, stb...

Hatótáv: Teljes feltöltéssel 360-380km

 

Telephely: Budapest XVIII. kerület.

 

Bérleti díj: 14.000,-Ft-tól

 

Infó: 06-20-947-7877

Ha a kék szín nem tetszene, bérelhetsz egy gyöngyházmetál bordó Teslát is. A Tesla bérlés biztos, hogy egyedi élmény lesz részedre, hisz jelenleg ez a gépkocsi típus az, ami toronymagasan vezeti az elektromos autó iparágat. A felső, prémium kategóriás Tesla bérautó sok kényelmi funkciót biztosít részedre. Az egyedi 17 colos kijelző nemcsak a gépkocsi használatát segíti, hanem téged szolgál parkoláskor, éjszaka, vagy utazás közben is. A 19 colos kerekekkel felszerelt Tesla bérautó többek között navigáció rendszerrel, tempomattal, esőérzékelős ablaktörlővel, autopilot üzemmóddal is biztosítja a kényelmes utazást részedre. A fényre sötétedő panorámatető egyedi élményt szolgál a vezetés teljes időtartama alatt.

tesla berles model s hata bo tesla berles model s muszerfal.bo tesla berles model s belso bo tesla berles model s napfenyteto bo
Tesla bérautó hátsó Tesla bérautó műszerfal Tesla bérautó utastér Tesla bérautó panoráma tető

Állok rendelkezésedre! Kérdésed lenne? Hívj fel! 06-20-947-7877 Laci

Tesla elektromos autó bérlés ár

A Tesla bérlés részeként ingyenes Supercharger töltési lehetőséget is adok, így a Tesla nemzetközi elektromos töltőhálózatát térítésmentesen tudod használni. Ezen felül CHAdeMO és TYPE 2 szabványú töltő kábelt is kapsz, hogy akár az otthonodban, vagy az ország ingyenes elektromos töltő pontjain is tudod tölteni a Tesla bérautót.

Tesla bérlés ár 

2-3 napos időtartamra 4-10 napos időszakra 11-30 napos időszakra 31 nap felett
44.290,-Ft/nap 40.500,-Ft/nap 35.500,-Ft/nap 24.190,-Ft/nap

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb az előre fizetendő napi bérleti díj összege. Éven túli, hosszútávú Tesla bérlésre kérj egyedi árat!

Tesla bérlés menete

Ha a prémium kategóriás Tesla bérautóban gondolkodsz, fontos, hogy vedd figyelembe az elektromos autókkal kapcsolatos tényezőket. Igaz a Tesla Model S hatótávja kimagasló az elektromos autók között (közel 500km-es), mégsem hasonlíthatod egy hagyományos robbanómotoros autó hatótávolságához. Ráadásul egyenlőre még nincs minden utcasarkon elektromos töltőállomás sem, ezért tanácsos előre megtervezned az útvonalad. A lehetséges ingyenes töltőállomások listáját több telefonos Applikációban is megtalálod. (Például iOS ITT és Android verzió ITT) A Teslát tudod otthoni elektromos hálózatról is tölteni, de készülj fel, hogy 220V-os hálózatról a töltési idő kb 30-36 óra időtartamot vesz igénybe. Ha tudod otthon 3 fázisú hálózatról tölteni, akkor a gyári töltőkábellel kb 6-8 óra lesz a töltési idő.  Ha a töltést Supercharger töltőállomáson végzed, nagyjából 40 perc alatt végzel. CHAdeMO átalakítóval (amit a bérautó mellé biztosítok részedre) gyorstöltő pontokon kb 1 óra 20 perc a töltéshez szükséges időtartam. TYPE 2-es szabványú csatlakozóval (ilyet is kapsz a bérautó mellé) nagyjából 3.5 órával kalkulálj. Az akkumulátorok megóvása érdekében ne merítsd 20% alá a töltöttségi szintet, és rendszerint csak 80%-ig töltsd.

 

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb a napi kölcsönzési díj mértéke.

 

Hívj fel! Itt nyugodtan kérdezhetsz: 06-20-947-7877 Laci 

 

Tesla bérlés tippek, tanácsok

  • Gondolkodj előre, ne hagyd utolsó pillanatra a bérlést.
  • Tervezd meg az útvonalat, előre határozd meg, mely pontokon fogod a Teslát tölteni.
  • Bátran kérj segítséget! Pénzbe nem kerül. :)
  • Ne merítsd le az akkumulátort 20%-os szint alá
  • Lehetőség szerint 80% körüli szintre töltsd csak az akkumulátort
  • Városban a fék helyett használd a generátor üzemmódot. Így a fékezési energiát az akkumulátor visszatöltésére tudod felhasználni.
  • A Tesla bérlés nem versenyautó üzemmód! Tartsd be a KRESZ szabályait minden esetben.

További segítség a Tesla bérlés Budapest szolgáltatás mellé

  Mivel szolgáltatni fogok neked, ezért további kéréseid is lehetnek:
1., kérheted a reptérre is a Tesla bérautót (Ferihegyi repülőtér -Liszt Ferenc repülőtér- bérautó átvétel, de választhatsz vidéki, vagy külföldi repülőteret is)
2., kérhetsz kiszállítást a címedre
3., speciális oktatást adok, hogy megismerd a Tesla bérautót
4., egyedi kéréseid is teljesítem

Itt érsz el: 06-20-947-7877

Szolgáltatok NEKED! Jelezd mit kívánsz.
Laci a berlok baratja

Jó utat! Laci

 

 

 

 

 

  A weboldalon feltüntetett Tesla bérlés díjak tájékoztató jellegűek. A forint árfolyamváltozásától, illetve más piaci folyamatok hatására változnak. A jelenleg szabad bérautó választékről érdeklődj elérhetőségeimen.