Menu

8 személyes kisbusz bérlés

8 személyes kisbusz bérlés számos esetben szükséges lehet. Baráti társaságok részére előnyös így utazni, hisz menet sokat lehet beszélgetni a cimborákkal, kellemesen telik együtt az idő. Ráadásul egy autóval lényegesen kevesebb is lesz az üzemanyag költségs, mintha két 5 személyes autóvalival utaznátok. Sokszor válasszák ezt a megoldást csapatok, túrázók, egyesületek, családok, zenekarok, cégek is. Egyszerűbb és kényelmesebb is így utazni, mint különböző vonatállomásokon ácsorogni, vagy várni a vonatokra, amik sokszor csak késve érkeznek. Ráadásul 9 fő esetén a vonatjegy is tetemes összeg, nagy valószínűséggel úgy költségesebb is lenne az utazás. Továbbá a vonat, vagy távolsági busz választásakor az időjárási viszontagságoknak is ki lennétek téve. (hideg, forróság, szakadó eső, szélvihar, stb...) Nyaralás és téli síelés is közkedvelt célpont a 8 fős kisbusszal. Nemcsak a 8 utas tud kényelmesen utazni, hanem a csomagok számára is akad elegendő tér és hely. A 8 személyes kisbusz bérlés mellé, ha kell vihetsz utánfutót is, hisz a gépkocsi rendelkezik vonóhoroggal is.

 

8 személyes kisbusz bérlés Budapest XVII. kerületben
toyota-hiace-kisbusz berles
Toyota Hiace bérlés, Kisbusz bérlés Toyota Hiace 2.5D

Motor: 2500 cm3

Szállítható személyek: 8 fő

Klíma: nincs

Felszereltség: CD-s autórádió, vonóhorog!

Fogyasztás: 5-8 liter/100km

Kaució: 100.000,-Ft

Telephely: Budapest XVII. kerület.

 

Bérleti díj: 12.000,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Népszerű bérlésre a 8 személyes autó, sokan viszik kölcsönzésre. Kényelmes, biztonságos, a motorja kinyirhatatlan! Bármilyen hidegben is azonnal indul. Elnyűhetetlen járgány, a vonóhorogra kötött vontatmányt is észrevétlenül húzza maga után. Vélhetően a tervezőjét már rég kirúgták, hisz túl tartós gépet szerkesztett! :)

8 szemelyes kisbusz berles toyota-csomagter 8 szemelyes kisbuszberles utaster toyota 8 szemelyes kisbuszberles hata toyota 8 szemelyes kisbuszberles csomagok
8 személyes kisbusz csomagtér 8 személyes kisbusz utastér kisbusz bérlés 8 fős kisbusz hátulról 

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

8 személyes kisbusz bérlés ár

Főleg nyári szezon alatt jó előre gondoskodj a kiválasztott modell lefoglalásáról, mert ha utolsó pillanatra hagyod a kölcsönzést, szinte biztos, hogy a szükséges időpontra és a kívánatos árkategóriában nem fogsz kedvedre valót már találni. A legtöbb bérbeadó cég a leelőlegezett foglalást veszi 100%-osnak, biztosnak, így javaslom te is tégy le egy jelképes összeget foglalónak.

Hogyan néznek ki a kisbusz bérlés árak?

Toyota Hiace 8 személyes kisbusz bérlés
1-3 nap esetén 4-14 napos időtartamra 15-30 napos időszakra 30 nap felett kaució
19.000,-Ft/nap 16.500,-Ft/nap 14.500,-Ft/nap 12.000,-Ft/nap 100.000,-Ft

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb a napi kölcsönzési díj nagysága.

Kérdésed van? Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

 

További Mercedes-Benz 8 személyes kisbusz választék

Lehetőséged van 8 személyes kisbuszokat választani a XVI. Kerületben a következőkből:

8 személyes kisbusz bérlés Budapest XVI. kerületben
mercedes benz 8 szemelyes berauto
Mercedes-Benz bérlés, 8 személyes Kisbusz bérlés

Motor: 2148 cm3

Szállítható személyek: 8 fő

Klíma: van

Felszereltség: Autórádió

Egyéb: Akár sofőrrel is bérelhető

Kaució: 300.000,-Ft

Telephely: Budapest XVI. kerület.

 

Bérleti díj: 22.000,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

8 személyes kisbusz választék a XVI. Kerületben. Ezek a Mercedes-Benz német minőségi bérautók nagyon erős, kényelmes járművek. Nem véletlen, hogy több típus is van belőlük, hiszen meglehetősen nagy rájuk a kereslet. Válogass te is a 8 személyes kisbusz bérlés lehetőségek közül. Kérdésed bátran tedd fel nekem telefonon, vagy írj sms-t és visszahívlak. Praktikus 8 személyes kisbusz bérlés Budapesten, nálunk. Egyéb színek, típusok:

mercedes benz 8 szemelyes berauto 1 mercedes benz 8 szemelyes berauto 2
 Mercedes-Benz Vito zöld Mercedes-Benz Viano fekete 
mercedes benz 8 szemelyes berauto 3 mercedes benz 8 szemelyes berauto 4
 Mercedes-Benz Viano ezüst  Mercedes-Benz Vito ezüst

8 személyes kisbusz bérlés árak

Mercedes-Benz 8 személyes kisbusz bérlés

1 nap bérlésnél Napi 500 Km futás felett Napi 1000 Km futás felett Kaució
22.000,-Ft/nap 25.000,-Ft/nap 40.000,-Ft/nap 300.000,-Ft

Főleg nyári szezon alatt jó előre gondoskodj a kiválasztott modell lefoglalásáról, mert ha utolsó pillanatra hagyod a kölcsönzést, szinte biztos, hogy a szükséges időpontra és a kívánatos árkategóriában nem fogsz kedvedre valót már találni. A legtöbb bérbeadó cég a leelőlegezett foglalást veszi 100%-osnak, biztosnak, így javaslom te is tégy le egy jelképes összeget foglalónak.

 

Szolgáltatok NEKED! Jelezd mit kívánsz.
Segítek!

Jó utat! Laci