Márka: Dodge
Modell: Grand Caravan
Motor: 3800 cm3
Kivitel: Egyterű
Üzemanyag: Benzin
Szállítható személyek: 7 fő
Klíma: van
Felszereltség: Audió eszköz, Elektromos ablak, Szervókormány, tükrök, Tempomat, Állítható kormány, Központi zár, Klíma, Automata váltó, stb.
Bérleti díj:
12.000,- Ft-tól
- (40€ euró/napi díjtól)

Kérj ajánlatot vagy visszahívást autóbérléssel kapcsolatban.

Telefonszám: +36 1 445 4213

Kérj ajánlatot vagy visszahívást autóbérléssel kapcsolatban.

A 7 személyes DODGE Grand Caravan típusú kisbusz B jogosítvánnyal vezethető. Külön kérésre sofőrt is tudunk biztosítani mellé a teljes bérlési időszakra. A 7 személyes autó bérlés Budapest és Pest megye területén megoldható. Vállaljuk a jármű házhoz szállítását is. Baráti társaságok, túrázók, sportegyesületek, nagyobb családok, kirándulók részére ideális választás. Megbízható, tágas, nagyon kényelmes autó, még a 7 személy számára is. Nyaraláshoz, téli sportoláshoz is jó megoldás. A 7 személyes kisbusz bérlése könnyű. Ezt a típust Budapest területén bárhol átveheti. Méreténél és komfortjánál fogva az utasok és a sofőr is kényelmesen tudnak benne az utasok helyet foglalni, biztonságos, takarékos autó. A bérleti díj függ a bérléi időtartamától.

Autóbérlés forró drót: +36 1 445 4213 – Laci

Az utazáshoz kényelmes kikapcsolódást biztosít a 7 személyes kisbuszba beépített CD lejátszó. Az autó klímás! Nyáron és a meleg napokon emiatt igen komfortos a használata. Szintén az utazási kényelmet fokozza a sofőr számára a tempomat, melyen a beállított sebességet az autó automatikusan követi. Így pihentethető a láb, tornáztatható a lábfej. Ez különösen hosszabb úton, autópályás használatkor nyújt nagy segítséget.

7 SZEMÉLYES KISBUSZ BÉRLÉS ÁR, BÉRLETI DÍJ, ÁRAK

A napi bérleti díj több tényezőtől függ. Egyrészt a bérlési időtartam hosszától, másrészt a 7 személyes autó bérlés gyakoriságától. Visszatérő, törzs bérlők részére kedvezményes díjaszabást biztosítunk. Továbbá érdemes előre gondolkodni, és amennyire lehetséges előre lefoglalni a kölcsönözni szánt 7 személyes kisbusz típust. Ennek több oka is van. Nemcsak a nagy kereslet miatti autóhiány az, hanem az is, hogy aki előre lefoglalja a kiszemelt gépkocsit, annak sok esetben kedvezőbb árat tudunk biztosítani, mint annak, aki a legnagyobb kereslet kellős közepén azonnalra akar bérelni.

 

7 személyes autóbérlés Budapest – Dodge bérautó további képek:

Részletes 7 személyes kisbusz bérlési díjak

31 nap feletti bérlés esetén

40 € - Kb 12.000,-Ft / nap

9-14 napos bérlés esetén

56 € - Kb 16.800,-Ft / nap

5-8 napos bérlés esetén

64 € - Kb 19.200,-Ft / nap

1-4 napos bérlés esetén

72 € - Kb 21.600,-Ft / nap

A megjelölt bérleti díjak, kölcsönzési tarifák naponként értendők (a megjelölt bérlési időszak hossza esetén), illetve nettó, áfa nélküli díjak. (A különböző telepeinken és különböző típusok között minimális ár eltérés lehetséges.)

Vidd hosszabb távra és bérelj a legjobb feltételekkel!

Infó: +36 1 445 4213 – Laci

Autóbérlés ajánlatkérés

Ajánlatkérő űrlap

Autóbérléshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ha kéred, kollégáink munkaidőben egy órán belül visszahívnak (akár külföldön is), és AZONNAL segítenek neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb járművet.

Kérlek, ilyen formátumban add meg a számod: +36123456789

Mikor akarsz bérelni?

Hogyan tájékoztassunk?

Például: Minél hamarabb. Vagy: 14 óra után. Vagy: Csak holnap délelőtt 9 óra után.
telefonos lany 03

Kérj GYORS, személyes tájékoztatást az autóbérlési lehetőségekről most!

Ajánlat vagy visszahívás kéréséhez