7 személyes autó bérlés Mazda MPV

7 személyes autó bérlés Mazda MPV
Márka: Mazda
Modell: MPV
Motor: 2000 cm3
Kivitel: Egyterű
Üzemanyag: Benzin
Szállítható személyek: 7 fő
Klíma: van
Felszereltség: Audió eszköz, Elektromos ablak, Szervókormány, CD-s autórádió, Állítható kormány, Központi zár, Klíma, DVD lejátszó, stb.
Bérleti díj:
13.000,- Ft-tól

Kérj ajánlatot vagy visszahívást autóbérléssel kapcsolatban.

Telephely(ek): Budapest, Budapest XVII. kerület

Telefonszám: +36 1 445 4213

Kérj ajánlatot vagy visszahívást autóbérléssel kapcsolatban.

A 7 személyes MAZDA MPV típusú gépkocsi B jogosítvánnyal vezethető. Külön kérésre sofőrt is tudunk biztosítani mellé a teljes bérlési időszakra. A 7 személyes autó bérlés Budapest és Pest megye területén megoldható. Ezen a területen vállaljuk a házhoz szállítását is. Nagyobb családok, baráti társaságok, túrázók, sportegyesületek, kirándulók részére ideális választás. Megbízható autó. Nyaraláshoz, téli sportoláshoz is jó alternatíva. A 7 személyes autó bérlése könnyű, gyors. Ezt a típust Budapesten a XVII. kerületi telepünkön lehet személyesen átvenni. Kényelmesen tudnak benne az utasok helyet foglalni, biztonságos, takarékos autó. A bérleti díj függ a bérlési időtartamtól.

Az utazáshoz kényelmes kikapcsolódást biztosít a lenyitható DVD lejátszó. Legyen szó gyerekek, család, csoportok vagy akár idősek szállításáról, az utazás filmnézés közben nem annyira unalmas, vagy egysíkú. A járműben CD-s autórádió is van, így menet közben zenehallgatás is lehetséges. Az autó klímás! Nyáron és a meleg napokon az autó használói részére nagyon kedvező a forróság enyhítésére a digitális klíma.

7 személyes autó bérlés ár, bérleti díj, árak

A napi bérleti díj több tényezőtől függ. Egyrészt a bérlési időtartam hosszától, másrészt a 7 személyes autó bérlés gyakoriságától. Visszatérő, törzs bérlők részére kedvezményes díjszabást biztosítunk. Ezen túlmenően érdemes előre gondolkodni, és amennyire lehetséges előre lefoglalni a kölcsönözni szánt típust. Ennek több oka is van. Nemcsak a nagy kereslet miatti autóhiány, hanem az is, hogy aki előre lefoglalja a kiszemelt járművet, annak sok esetben kedvezőbb árat tudunk biztosítani, mint annak, aki a legnagyobb kereslet kellős közepén azonnalra akar bérelni.

7 személyes autóbérlés – Mazda bérautó további képek:

7 személyes autó bérlés ár, bérleti díj, árak

8 nap feletti bérlés esetén

13.000,-Ft / nap

4-7 napos bérlés esetén

14.500,-Ft / nap

1-3 napos bérlés esetén

16.000,-Ft / nap

A megjelölt bérleti díjak, kölcsönzési tarifák naponként értendők (a megjelölt bérlési időszak hossza esetén), illetve nettó, áfa nélküli díjak. (A különböző telepeinken és különböző típusok között minimális ár eltérés lehetséges.)

Vidd hosszabb távra és bérelj a legjobb feltételekkel!

Autóbérlés Budapesten forró drót: +36 1 445 4213 – Laci

Autóbérlés ajánlatkérés

Ajánlatkérő űrlap

Autóbérléshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ha kéred, kollégáink munkaidőben egy órán belül visszahívnak (akár külföldön is), és AZONNAL segítenek neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb járművet.

Kérlek, ilyen formátumban add meg a számod: +36123456789

Mikor akarsz bérelni?

Hogyan tájékoztassunk?

Például: Minél hamarabb. Vagy: 14 óra után. Vagy: Csak holnap délelőtt 9 óra után.
telefonos lany 03

Kérj GYORS, személyes tájékoztatást az autóbérlési lehetőségekről most!

Ajánlat vagy visszahívás kéréséhez