Márka: Chysler
Modell: Voyager
Motor: 2500 cm3
Kivitel: Egyterű
Üzemanyag: Benzin
Fogyasztás: 9 liter / 100 km
Szállítható személyek: 7 fő
Klíma: van
Felszereltség: Audió eszköz, Elektromos ablak, autórádió, szervó kormány, vonóhorog, Tempomat, stb.
Bérleti díj:
12.000,- Ft-tól
- (40)
Telefonszám: +36 1 445 4213

Kérj ajánlatot vagy visszahívást autóbérléssel kapcsolatban.

A 7 személyes CHRYSLER TOWN Country típusú gépkocsi B jogosítvánnyal vezethető. Külön kérésre sofőrt is tudunk biztosítani mellé a teljes bérlési időszakra. A 7 személyes autó bérlés Budapest és Pest megye területén megoldható. Budapesten ezt a típusú járművet hosszútávú bérlőink részére térítés mentesen házhoz szállítjuk. Nagyobb családok, baráti társaságok, túrázók, sportegyesületek, csapatok, kirándulók részére pont jó választás. Nagyon kényelmes, magas komfortú, megbízható, biztonságos autó. Nyaraláshoz, téli sportoláshoz, kiránduláshoz is jó alternatíva. A 7 személyes kisbusz bérlése könnyű, gyors. Kényelmesen tudnak benne az utasok helyet foglalni, a tér tágas, még a csomagok számára is elegendő hely jut. A kölcsönzési díj függ a bérlési időtartam hosszától és gyakoriságától.

Az utazáshoz kényelmes kikapcsolódást biztosít a lenyitható DVD lejátszó. Legyen szó gyerekek, család, csoportok vagy akár idősek szállításáról, az utazás filmnézés közben nem annyira unalmas, vagy egysíkú. A járműben CD-s autórádió is van, így menet közben zenehallgatás is lehetséges. Az autó klímás! Nyáron és a meleg napokon az autó használói részére nagyon kedvező a forróság enyhítésére a digitális klíma.

7 SZEMÉLYES AUTÓ BÉRLÉS ÁR, BÉRLETI DÍJ, ÁRAK

A napi kölcsönzésii díj több tényezőtől függ. Egyrészt a kölcsönzési időtartam hosszától, másrészt a 7 személyes kisbusz bérlés gyakoriságától. Visszatérő, törzs bérlők részére kedvezményes díjaszabást biztosítunk. Ezen túlmenően érdemes előre gondolkodni, és amennyire lehetséges előre lefoglalni a bérlésre szánt 7 személyes kisbusz típust. Ennek több oka is van. Nemcsak a nagy kereslet miatti állandó autóhiány, hanem az is, hogy aki előre lefoglalja a kiszemelt autót, annak sok esetben kedvezőbb árat tudunk biztosítani, mint annak, aki a legnagyobb kereslet kellős közepén azonnalra akar kölcsönözni.

 

Chysler Grand Voyager bérautó további képek:

Részletes kisbusz kölcsönzési díjak:

31 nap feletti bérlés esetén:

40 € - Kb 12.000,-Ft / nap

9-14 napos bérlés esetén:

56 € - Kb 16.800,-Ft / nap

5-8 napos bérlés esetén:

64 € - Kb 19.200,-Ft / nap

1-4 napos bérlés esetén:

72 € - Kb 21.600,-Ft / nap

A megjelölt bérleti díjak, kölcsönzési tarifák naponként értendők (a megjelölt bérlési időszak hossza esetén), illetve nettó, áfa nélküli díjak. (A különböző telepeinken és különböző típusok között minimális ár eltérés lehetséges.)

Vidd hosszabb távra és bérelj a legjobb feltételekkel!

Autóbérlés forró drót: +36 1 445 4213 – Laci

Autóbérlés ajánlatkérés

Ajánlatkérő űrlap

Autóbérléshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ha kéred, kollégáink munkaidőben egy órán belül visszahívnak (akár külföldön is), és AZONNAL segítenek neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb járművet.

Kérlek, ilyen formátumban add meg a számod: +36123456789

Mikor akarsz bérelni?

Hogyan tájékoztassunk?

Például: Minél hamarabb. Vagy: 14 óra után. Vagy: Csak holnap délelőtt 9 óra után.
telefonos lany 03

Kérj GYORS, személyes tájékoztatást az autóbérlési lehetőségekről most!

Ajánlat vagy visszahívás kéréséhez