Menu

Elfelejtett nyereményautók

Az 1961 óta működő, gépkocsinyeremény-betétkönyv sorsolásokon már több, mint 90 ezer autót nyertek, ebből 700-an nem vették át a nyereményt - közölte az OTP a háromszázadik sorsoláskor.

otp-kulcs

A lassan 100 ezerre növekvő nyertesszám mellett 700-nál többen nem jelentkeztek a nyereményautóért, így ezek ellenértéke még mindig vár a jogos tulajdonosára. A nyeremény nem évül el, tehát bármilyen régi nyereményt át lehet venni akár ma is. A legtöbbet egy 1975-ben kisorsolt Wartburgot hagytak figyelmen kívül, ami akkori értékét később, 2007-ben vett át a nyertese. Ezen kívül, szintén egy Wartburgot sorsoltak ki 1965. augusztus 20-án, aminek a tulajdonosa azóta sem jelent meg az OTP-nél. A figyelmetlenebb versenyzők közé tartozik az a betétkönyv-tulajdonos, akit már kétszer is kihúztak, mégsem jelentkezett egyik nyereményautért sem. Egy szerencsés résztvevő betétkönyvét már 5 alkalommal is kisorsolták.A nyereményért késve jeletnkezők már az autót nem, de az adott nyereményautó sorsolásakori értékét veheti át - hívta fel a figyelmet az OTP.

Régebben a Wartburg, Trabant, Skoda és Moszkvics volt a jellemző, ritkán Renault, akár BMW is sorsolásra került. A rendszerváltás után Rover és VW Beetle is elvihető volt, valamint Suzuki és Opel autók kerülhettek a nyertesekhez a magyarországi autógyárakból. Manapság a Toyota és a Chevrolet járművek jellemzőek, emelett a negyedévente megrendezett extra sorsoláson B-osztályú Mercedesek tulajdonosává válhatnak a szerencsés betétkönyvvel rendelkezők.

Az internet világában a résztvevők könnyen információhoz juthatnak, így elég egy weboldalra beírniuk a betét sorszámát, megkímélve önmagukat hosszabbnál hosszabb listák fürkészésétől. A nyereményről megbizonyosodni ezen az oldalon lehet.


TIPP: Ha eszedbe jutott, hogy vásároltál betétkönyvet, akkor ne habozz és nézd meg nyertél-e régebben! Állok rendelkezésedre! - Laci - (20-250-5977)
Segítek!


Az át nem vett járművek listáját itt találod:

https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/At_nem_vett_20130125.pdf

 


 

Autóbérlés tippek, tanácsok

  • Gondolkodj előre, ne hagyd utolsó pillanatra a bérlést.
  • Tervezd meg az útvonalat. Ne menj feleslegesen az autóval, csak a szükséges távolságot.
  • Bátran kérj segítséget! Pénzbe nem kerül. :)
  • Válassz egy kimagasló eleganciájú Jaguárt a bérlésre

Nem szeretnél pórul járni?

Vannak már rossz bérlési tapasztalataid?

Tudni szeretnéd mi jár a bérbeadók elméjébe?

ravasz-berbeado-autoberles
autoberles piros-nyil-kozepes
Kattints és tudd meg a TITKOT!

 

 

Vissza a tetejére