Elfelejtett nyereményautók

Az 1961 óta működő, gépkocsinyeremény-betétkönyv sorsolásokon már több, mint 90 ezer autót nyertek, ebből 700-an nem vették át a nyereményt – közölte az OTP a háromszázadik sorsoláskor.

otp kulcs

A lassan 100 ezerre növekvő nyertesszám mellett 700-nál többen nem jelentkeztek a nyereményautóért, így ezek ellenértéke még mindig vár a jogos tulajdonosára. A nyeremény nem évül el, tehát bármilyen régi nyereményt át lehet venni akár ma is. A legtöbbet egy 1975-ben kisorsolt Wartburgot hagytak figyelmen kívül, ami akkori értékét később, 2007-ben vett át a nyertese. Ezen kívül, szintén egy Wartburgot sorsoltak ki 1965. augusztus 20-án, aminek a tulajdonosa azóta sem jelent meg az OTP-nél. A figyelmetlenebb versenyzők közé tartozik az a betétkönyv-tulajdonos, akit már kétszer is kihúztak, mégsem jelentkezett egyik nyereményautért sem. Egy szerencsés résztvevő betétkönyvét már 5 alkalommal is kisorsolták.A nyereményért késve jeletnkezők már az autót nem, de az adott nyereményautó sorsolásakori értékét veheti át – hívta fel a figyelmet az OTP.

Régebben a Wartburg, Trabant, Skoda és Moszkvics volt a jellemző, ritkán Renault, akár BMW is sorsolásra került. A rendszerváltás után Rover és VW Beetle is elvihető volt, valamint Suzuki és Opel autók kerülhettek a nyertesekhez a magyarországi autógyárakból. Manapság a Toyota és a Chevrolet járművek jellemzőek, emelett a negyedévente megrendezett extra sorsoláson B-osztályú Mercedesek tulajdonosává válhatnak a szerencsés betétkönyvvel rendelkezők.

Az internet világában a résztvevők könnyen információhoz juthatnak, így elég egy weboldalra beírniuk a betét sorszámát, megkímélve önmagukat hosszabbnál hosszabb listák fürkészésétől. A nyereményről megbizonyosodni ezen az oldalon lehet.


TIPP: Ha eszedbe jutott, hogy vásároltál betétkönyvet, akkor ne habozz és nézd meg nyertél-e régebben!

Állok rendelkezésedre! – Laci – +36 1 445 4213

Az át nem vett járművek listáját itt találod:

https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/At_nem_vett_20130125.pdf

Autóbérlés tippek, tanácsok

Nem szeretnél pórul járni?

Vannak már rossz bérlési tapasztalataid?

Tudni szeretnéd mi jár a bérbeadók elméjébe?

További segítség az autóbérlés Budapest szolgáltatás mellé

Mivel szolgáltatni fogok neked, ezért további kéréseid is lehetnek:

Autóbérlés Budapesten, a bérlés menete

Hogyan történik az autóbérlés?

Az első lépés, hogy pontosítsd magadban azt, hogy milyen célra keresel bérautót, milyen célra bérelnél személygépkocsit.

A célhoz, feladathoz közösen ki tudjuk választani azt a bérautó, vagy kisbusz kategóriát, ami leginkább ellátja majd a megoldandó feladatot.

Ha pontosítottuk és egyeztettük az igényed, akkor az általad javasolt árkategóriában keresek részedre 2-3 lehetséges verziót, természetesen figyelembe véve a földrajzi viszonyokat is. Vagyis a lakhelyedhez, tartózkodási helyedhez legközelebbi kisbuszt vagy bérautót fogom felkutatni részedre.

Szerencsére Budapest különböző pontjain 15 telephely közül tudok válogatni, így ez mindig az ügyfelek elégedettségét szokta kiváltani. Ha vannak egyedi kéréseid, azokat is bátran közöld. Akár sofőrt szeretnél, vagy kiszállítást, esetleg más tartozékokat. (Gyerekülést, síboxot, tetőcsomagtartót, navigációt)

telefonos lany 03

Kérj GYORS, személyes tájékoztatást az autóbérlési lehetőségekről most!

Ajánlat vagy visszahívás kéréséhez