Nehezebb éjjel benzinhez jutni

Észnél kell lenned, mielőtt elindulsz egy éjszakai útra autóval. a számtalan veszély mellett, áldozatul eshetsz annak is, hogy nem tudsz hol tankolni, miután elfogyott az üzemanyag.

ejszakai kut

Tavaly nyár óta, körülbelül 50 – 60 benzinkutat zártak be a forgalmuk csökkenéséből kifolyólag. Az Agip leginkább kihasznált kútjai kivételével, szinte mindegyik zárva  tart éjjel, a MOL benzinkutainak ez közel a felére igaz, míg a Shell- és OMV-kutak egynegyede nem használható az esti időszakokban.

A masszív bezárások oka a többmilliárdos veszteség,  ami miatt a vállalatoknak hatékonyságjavító eljárásra volt szüksége. A cégek elmondása szerint a közeljövőben ehhez hasonló lépéseket nem terveznek tenni.

A benzinkutakról pontos információ itt található: http://www.holtankoljak.hu/


Autóbérlés tippek, tanácsok

Nem szeretnél pórul járni?

Vannak már rossz bérlési tapasztalataid?

Tudni szeretnéd mi jár a bérbeadók elméjébe?

További segítség az autóbérlés Budapest szolgáltatás mellé

Mivel szolgáltatni fogok neked, ezért további kéréseid is lehetnek:

Autóbérlés Budapesten, a bérlés menete

Hogyan történik az autóbérlés?

Az első lépés, hogy pontosítsd magadban azt, hogy milyen célra keresel bérautót, milyen célra bérelnél személygépkocsit.

A célhoz, feladathoz közösen ki tudjuk választani azt a bérautó, vagy kisbusz kategóriát, ami leginkább ellátja majd a megoldandó feladatot.

Ha pontosítottuk és egyeztettük az igényed, akkor az általad javasolt árkategóriában keresek részedre 2-3 lehetséges verziót, természetesen figyelembe véve a földrajzi viszonyokat is. Vagyis a lakhelyedhez, tartózkodási helyedhez legközelebbi kisbuszt vagy bérautót fogom felkutatni részedre.

Szerencsére Budapest különböző pontjain 15 telephely közül tudok válogatni, így ez mindig az ügyfelek elégedettségét szokta kiváltani. Ha vannak egyedi kéréseid, azokat is bátran közöld. Akár sofőrt szeretnél, vagy kiszállítást, esetleg más tartozékokat. (Gyerekülést, síboxot, tetőcsomagtartót, navigációt)

telefonos lany 03

Kérj GYORS, személyes tájékoztatást az autóbérlési lehetőségekről most!

Ajánlat vagy visszahívás kéréséhez