Menu

Sokba fáj az objektív felelősség

Rengeteg, közel 3 millió objektív felelősséggel kapcsolatos esetet könyveltek el 2008-tól 2013-ig. Egy havi átlagot nézve, akár 61 ezer bírsággal végződő ügymenet indult.

traffi

TIPP: NE légy RENDŐRSÉGI statisztika!!!! Mielőtt útra kelnél nézzd meg hol fognak a rendőrök mérni! Állok rendelkezésedre! - Laci - (06-1-445-4213)
Segítek!


TRAFFIPAX INFÓ:

A rendőrség hivatalos weboldalán naprakész információkat találsz arról, hogy mikor és hol mérnek a rendőrök! Légy körültekintő! Ne gazdagítsd a rendőrséget...

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/utinfo/sebessegellenorzesekAz Európai Közlekedésbiztonsági Tanács (ETSC) budapesti PIN Talk konferenciáján elhangzott, hogy a közlekedési szabályok szigorú betartása, valamint az ellenőrzések számának és hatékonyságának növelése meghatározó fontosságú szerepet játszik a halálos áldozatok és sérülések számának csökkentésében. A szabálysértések nagy része, 86 százalékuk sebességtúllépés miatt történik, ezzel együtt Budapest útjain ~16 milliárd forint közigazgatási bírságot szabtak ki a gépjárművek üzembentartóival szemben.

Schváb Zoltán közlekedésért felelős helyettes államtitkár elmondta, hogy a tavalyi év előzetes statisztikai adatai alapján a személysérüléses közúti balesetek száma több, mint 15, a balesetben meghalt személyek száma pedig több, mint 52 százalékkal csökkent 2001-hez képest. Az azóta történt szigorítások eredménye képpen, az adatok szerint 2012-ben még 5 százalékkal csökkent a személysérüléses közúti balesetek száma. A javuló tendencia a balesetek szinte összes kategóriájára kimutatható.

schvab-zoltan

"A 2011-2013 közötti időszak közlekedésbiztonsági irányelveit, céljait, kiemelt területeit és akcióit a Magyar Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram határozza meg. A program helyzetelemzése abból indul ki, hogy a balesetek túlnyomó része személyi tényezőkre vezethető vissza, ezért azok megfelelő kezelése a közúti közlekedésbiztonsági munka legfontosabb eleme. Az uniós beavatkozási területekkel összhangban meghatározó feladat a szabálykövetési hajlandóság és a kölekedők felkészültségének fokozása."

Autóbérlés tippek, tanácsok

  • Gondolkodj előre, ne hagyd utolsó pillanatra a bérlést.
  • Tervezd meg az útvonalat. Ne menj feleslegesen az autóval, csak a szükséges távolságot.
  • Bátran kérj segítséget! Pénzbe nem kerül. :)
  • Válassz egy kimagasló eleganciájú Jaguárt a bérlésre

Nem szeretnél pórul járni?

Vannak már rossz bérlési tapasztalataid?

Tudni szeretnéd mi jár a bérbeadók elméjébe?

ravasz-berbeado-autoberles
autoberles piros-nyil-kozepes
Kattints és tudd meg a TITKOT!

 

Európai Közlekedésbiztonsági Tanács (ETSC) PIN Talk konferenciáján

Vissza a tetejére