Autószállító bérlés Budapest

Mutass kevesebbet Mutass többet a leírásból

Nincs autó ebben a listában.

Az autószállító hallatára mindenkiben megafagy a vér, hiszen amikor, autómentésről van szó, sajnos, akkor ott baleset, gépkocsi meghibásodás történt, aminek senki sem örül. Mint gyakorlott és tapasztalt autós arra törekedtem, hogy a legkedvezőbb feltételeket hozzam létre, ha utazás közben bármi történne veled. Sokszor gondot okoz, az idő mennyisége, amit az autómentőre kell várni, bár a járművet elszállítják, te mégsem vagy beljebb, mert ott maradtál csomagjaiddal, úti céloddal, vagy a családdal valahol a semmi közepén. Pont erre a helyzetekre találtam ki a gyorsaságot, olyan autószállító bérlés Budapest szolgáltatást, amely gyors – rugalmas és csere járművet is biztosít. Autószállítás, autómentés azonnal. Te pedig tudod folytatni az utazást a részedre kiszállított csere járművel.

AUTÓSZÁLLÍTÓ BÉRLÉS BUDAPEST FELÉTÉTELEK
Nézd meg az autód/teherautód pontos paramétereit – hosszát, szélességét, valamint súlyát, hogy tudjam, milyen autómentő járműre lesz szükség, illetve fog-e kelleni utánfutó. Meg kell adnod azt is, hogy hol vagy, ha nem tudod, akkor a főutat és a legközelebbi kilométer-jelölést, vagy egyéb részletet.
Telefonos egyeztetés útján pontos árajánlatot kapsz az autószállító bérlés ár kapcsán. Ha külföldön kerültél bajba, akkor a külföldi autópálya díjak is hozzá számolódnak a költségekhez. Az autószállító bérlés Budapest szolgáltatáson kívül igénybe vehetsz szervizszolgáltatást, így számos lehetőséget felkínálok neked, amennyiben igényled a szervizbe szállítás opciót, vagy megmondhatod az is, melyik szervizt szeretnéd igénybe venni. Természetesen listát, magam is biztosítok a számodra. Autószállító bérlés ár olcsón.

AUTÓSZÁLLÍTÓ KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST TANÁCSOK
Amennyiben az autód lerobbant, igyekezz mielőbb biztonságos környezetbe helyezni a járművet, félre gurulni, ha még mozog az autó. Mindenképp szállj ki az autóból, ha benne maradsz, az baleset veszélyes lehet. Mindenféleképpen rakd ki az elakadásjelző háromszöget a járműtől megfelelő távolságra, nehogy baleset érjen, e mellett kötelező felvenni a fényvisszaverős láthatósági mellényt is. A legidelásabb, ha még annyit bír az autó, hogy elgurulj vele egy olyan pihenőhöz, ahol van kihelyezetett segítségkérő állomás, illetve benzinkút. Persze már az is ideális helyzetnek mondható, ha térerő van a mobilodon, akkor könnyedén kérhetsz segítséget. Ha nincs mobil neted, hívd fel egy barátod, vagy családtagod, akiről tudod, hogy számítógép közelében van, vagy van mobil netje. Ő tud neked szolgálni információt, de sokkal célszerűbb, ha már előre rendelkezel ilyen számmal, amit baj esetén azonnal hívhatsz.

Segélyvonal: +36 1 445 4213– Laci, Autószállító bérlés Budapest NON- STOP!

autoszallitas

AUTÓSZÁLLÍTÓ BÉRLÉS KÜLFÖLDÖN
Nem kell aggódnod, akkor, sem ha külföldre mész, hiszen onnan is elérhetsz, és biztonságban tudhatod autódat, mert mindig kéznél a segítségem. Ha külföldre utazol, köss időben biztosítást az autóra, így a méregdrága szervizdíjat, nem neked kell kicsengetned, hanem a biztosító állja. Utasbiztosításod kiválasztásakor fontos, hogy odafigyelj a részletekre, és tisztában legyél, hogy a biztosításod milyen fedezeti körökkel rendelkezik. Az utasbiztosítás mellé, vagy önállóan is köthetsz ún. stornó biztosítást, ami különösen jól jöhet akkor, ha egy váratlan esemény miatt mégsem tudsz elutazni. Ebben az esetben a már befizetett költségeidet a biztosító visszatéríti. A poggyászbiztosítást általában minden utasbiztosítás tartalmazza, ami útipoggyászodat, sífelszerelésedet vagy bármilyen más jellegű poggyászodat ért kárra, vagy annak eltulajdonítására nyújt biztosítási fedezetet, illetve eltűnt úti okmányaid pótlásának költségét téríti meg.
Gondoskodj róla, hogy megfelelően tájékozódj a biztosítási lehetőségekről, arról mit tartalmaz a biztosításod és idejében kösd meg. Különösen olvasd el és értelmezd a biztosítá kizárásokkal foglalkozó részét, ugyanis a legtöbb biztosítás esetén vannak olyan helyzetek, amire a biztosítónak nem terjed ki a kockázatvállalási hajlandósága. Ha kellően előrelátó vagy, akkor az autószállító kölcsönzés ár sose kerül szóba, és az utazásod költségei plusz elemekkel nem bővülnek.
– Ellenőrizd, hogy szükséges e zöld kártya esetleg vízum az adott országban, ahova mész.
– Ellenőrizd, hogy van e szükség nemzetközi vezetői engedélyre. Nem mindenhol fogadjál el a magyar jogosítványt automatikusan
– Ismerkedj meg az ország szabályaival a vezetést illetően.
– Ellenőrizd az olajad és a vized, és győződj meg arról, hogy az autód műszakilag alkalmas e az útra. Lehetőség szerint nézesd át szakszervízzel.
– Ellenőrizd, hogy a jármű megfelel a jármű követelményeknek az országban, ahova mész.

Külföldön is állok rendelkezésedre. Autószállítás és olcsó autószállító bérlés ár NON-STOP! +36 1 445 4213!

 

AUTÓSZÁLLÍTÓ BÉRLÉS BUDAPEST MEGELŐZÉS TIPPEK:
autoszallito berles Budapest azonnal
Főleg téli időjárás esetén légy sokkal körültekintőbb, az út és látási viszonoknak leginkább megfelelő sebességet válassz. Kellő megelőzéssel az autószállító kölcsönzés ár megelőzhető, illetve alacsonyan tartható.

A leggyakoribb meghibásodási pont a kerék, egy defekt és lőttek is az utazásnak. Tudjuk, hogy a mostani, csomagtartók szűkösek, de mégis érdemes pótkereket bevágni a csomagtartóba és emelőt, ha hosszabb utazásra mész.

MIT VIGYÉL MAGADDAL, AMIKOR UTRAKELSZ?
Az autószállító kölcsönzés ár akkor tud a legolcsóbb lenni, ha nincs szükséged rá. Ehhez a gépkocsid megfelelő műszaki állapoton tartása, és körültekintő vezetés szükséges. A legtöbb esetben mind a műszaki meghibásodás ,mind a baleset előre elkerülhető lenne.

fontos telefonszámokat, amikre baj esetén szükséged lehet
hiánytalan elsősegély dobozt (kötelező és van lejárati ideje is)
elakadást jelző háromszöget (kötelező)
fényvisszaverős léthatósági mellényt (kötelező) célszerű 2-4db-al rendelkezni az utasok számától függően
izzókészletet hiánytalan, feltöltött állapotban
egy indító kábelt
egy szerszámos ládát alapvető szerszámokkal
hóláncot téli időjárás esetén
vontató kötelet
tartalék fagyálló ablakmosó folyadékot
egy kefét, amivel lesöpörhetjük a havat a kocsiról (téli időjárás esetén)
egy jégkaparót (téli időjárás esetén)
egy hólapátot (téli időjárás esetén)
elemlámpát tartalék elemmel
papír törlőkendőt
eldobható, nehezen szakadó gumi vagy egyéb szerelő kesztyűt
takarót, meleg holmit, kesztyűt, tartalék zoknit és lábbelit (az átnedvesedett lecserélésére)
defekt sprayt és mini kompresszort
vízhatlan térdeplő alkalmatosságot a szereléshez
ivóvizet, esetleg élelmet (különösen, ha gyerekkel utazunk)
AUTÓSZÁLLÍTÓ BÉRLÉS KECSKEMÉT
Az olcsó autószállító bérlés Budapest és Kecskemét szolgáltatás csak sofőrrel vehető igénybe, ami azt jelenti, hogy az autószállító szállít el téged, vagy az autódat, attól függ, rendelsz e csere autót a helyszínre, vagy folytatod e az utad és a szállítást a sofőrre bízod.

Autószállító bérlés Budapest árak Autószállító bérlés Budapest futó

AUTÓSZÁLLÍTÓ BÉRLÉS SZOLGÁLTATÁSOK
Autómentés
Autószállítás
Teherautó mentés
Teherautó szállítás
Autó bérbeadás
Szakszerű szervíz ajánlás
Csere bérgépkocsi a meghibásodott helyett

 

SPECIÁLIS CSOMAGOT HOZTAM LÉTRE SZÁMODRA
– OLCSÓ AUTÓSZÁLLÍTÁS
Ha bajba kerültél, elromlott az autód, hívj és indulok is hozzád, hogy a segítségedre legyek. Az általad megjelölt belföldi, vagy külföldi címre érkezek és hazaszállítom a meghibásodott gépkocsit az általad megjelölt címre. Mindezt kedvező áron.
Ha nincs megfelelő szaktudású, és célzottan az adott meghibásodásra szakosodott autószerelőd, kérésedre tudok ajánlani, akár többet is.

– AZONNALI BÉRAUTÓ
Ha az utazásod szeretnéd folytatni, akkor bérautót biztosítok a részedre. A lerobbant autó hazaszállításával egy időben egy általad kiválasztott bérautót tudok a helyszínre szállítani. Így neked csak annyi dolgod van, hogy bepattansz a bérautóba és folytatod az utad tovább az úticélod felé. Az autószállító kölcsönzés ár alacson tartásához a gyors szolgáltatás és ügyintézés is hozzájárul.

– TELJES KÖRŰ BIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZÉS, KÁRELHÁRÍTÁS, KÁRÜGYINTÉZÉS
Ha baleset okozta a kényszerhelyzetet, akár saját, akár más hibájából és szeretnél kérni biztosítási ügyintézést, abban is tudok segíteni. Teljes körű kötelező és Casco kárügyintézést vállalok. A javítás teljes idejére elintézem a biztosítónál, hogy azonos kategóriájú bérautót kaphass. (meglévő biztosítási szerződésed feltételeitől függően)

Autószállító kölcsönzés! Hívj! +36 1 445 4213 – Laci

Laci az autóbérlők barátja

Laci

A Bérlők Barátja

Hívj bátran: +36 1 445 4213

Szolgáltatok NEKED!
Mond el mire lenne szükséged!
Jó utat!
Laci

telefonos lany 03

Kérj GYORS, személyes tájékoztatást az autóbérlési lehetőségekről most!

Ajánlat vagy visszahívás kéréséhez