Menu

Billencs Bérlés

Billencs Bérlés, billenőplatós teherautó bérlés, billenős teherautó. Homok, sóder, sitt, bármilyen ömlesztett árú szállítására ideális megoldás a Billencs teherautó bérlése. Amennyiben gallyak, zöld hulladék, nyesedék, trágya, kaszálék, mezőgazdasági hulladék szállítását kell megoldanod, akkor is méltó segítségre számíthatsz a billenőplatós teherautó választásával.
A billencs teherautó további előnye, hogy nem csak hátrafelé tudod megdönteni a platót, hanem mindkét oldal irányába is. Emiatt akár a teherautó mögé, akár mellé kell leborítani a rakományt, mindkét esetre jó választás a billencs teherautó bérlés. Keress bátran, segítek a válaszásban.

BILLENCS BÉRLÉS ÁRAK, BILLENŐPLATÓS TEHERAUTÓ VÁLASZTÉK

Választhatsz akár a lakóhelyed közvetlen közelében is billencs teherautót, ugyanis Budapesten több ponton is megtalálhatóak vagyunk. Ha brigádot, munkásokat is szállítani szeretnél, akkor részedre a 7 személyes billenőplatós teherautó bérlést javaslom, így billencs és munkás szállítás egyben a rendelkezésedre áll.  Érdemes meggondolni a hosszabb időre való bérlést is, úgy kedvezőbb az ár, és nem kell több autót bevonnod a brigádod építési területre történő szállítására. Amennyiben kisebb a rakományod és másfajta teherautót választanál tekintsd meg a kisteherautó bérlési választékomat, illetve az olcsó kisteherautó bérlési lehetőséget. Fix Platós teherautók is bérelhetők.

Billencs bérlés Budapest XVIII. kerület - 3 OLDALRA BILLEN! 7 SZEMÉLYES!
billencs berles 3 oldalra
Mercedes Sprinter billenőplatós teherautó bérlés

Motor: 2148 cm3

Szállítható személyek: 7 fő

Billenés: 3 irányba, 3 oldalra

Átlag fogyasztás: 10 Liter

Felszereltség: Audió eszköz, Szervókormány, Megyei Autópálya matrica

Kaució: 150.000,-Ft

Telephely: Budapest XVIII. kerület.

 

Bérleti díj: 14.500,-Ft-tól

Infó: 06-1-445-4213

Megkímélt állapotban lévő, 7 személyes Mercedes Sprinter billencs teherautó, jó állapotú, strapabíró motorral kölcsönözhető. FIGYELEM! 3 oldalra billenő platós! 2-3 munkás napi bérét spórolja meg részedre. A rakomány leborítása a billencs mindkét oldala mellé, vagy a kisteherautó mögé egyaránt megoldott. Pest megyei matricát ajándékba adom, országos matricát igény szerint kedvezményesen tudok biztosítani. Igazi brigádautó, többfunkciós teherautó építőipari cégek részére. Munkáscsapatok szállítására, sitt, homok, sóder, ömlesztett árú és építőanyagok, építőipari gépek mozgatására okos választás. Építkezések elengedhetetlen kelléke.

billenoplatos teherauto berles oldalra billenos kisteherauto billeno platos kisteherauto berles

A rakodótér méretei:

Raktér hossza: 265 cm
Raktér szélessége: 195 cm

Merecedes Sprinter 7 személyes platós billencs teherautó bérlés árak

A feltüntetett árak, bérleti díjak naponta értendők a megadott bérlési idő hossza esetén. Nettó árak, az áfát nem tartalmazzák.

30 naptól 7-29 nap esetén 3-6 nap esetén 1-2 nap esetén
14.500,-Ft / nap 15.000,-Ft / nap 18.000,-Ft / nap 18.500,-Ft / nap

Javasolt előre megtervezned a szállítási feladataid, és mielőbb lefoglalni a kiszemelt billencs 7 személyes platós teherautó típust. Amennyiben utolsó pillanatra hagyod az ügyintézést, nem biztos, hogy fogsz szabad bérelhető teherautót találni pont abban az árkategóriában, és abban a típusban, amire szükséged lenne. Rendkívül pörög az építőipar, sok a szállítási feladat. Tervezz előre. Bérlési tanácsokért bátran fordulj hozzám, mert szívesen segítek! Amennyiben szükséges a billencs bérlés mellé tapasztalt, megbízható sofőrt is tudok biztosítani. Sofőrös bérlés esetén kaució megfizetésére nincs szükség.

Bármi kérdésed lenne, állok rendelkezésedre! Hívj! 06-1-445-4213 Laci

 

Billencs bérlés Budapest XVIII. kerület - Hosszú Billencs 3.25m hosszú platóval
Renault hossu billenoplatos kolcsonzes
Renault Master billenőplatós teherautó bérlés

Motor: 2463 cm3

Szállítható személyek: 3 fő

Billenés: 1 irányba

Átlag fogyasztás: 10 Liter

Felszereltség: Audió eszköz, Szervókormány, Állítható Kormány, Vonóhorog, Megyei Autópálya matrica

Kaució: 150.000,-Ft

Telephely: Budapest XVIII. kerület.

 

Bérleti díj: 14.500,-Ft-tól

Infó: 06-1-445-4213

Hosszú platós billencs teherautó bérlés. Megbízható Renault Master billenőplatós kisteherautó kölcsönzés Budapest és Pest megye. A plató mérete nem a szokásos rövid, hanem a ritka 3.25 méter hosszú.2-3 munkás napi munkabérét spórolja meg részedre. Számold ki! A rakomány leborítása a billencs háta mögé lehetséges. Pest megyei matricát ajándékba adom, országos matricát igény szerint kedvezményesen tudok biztosítani. Igazi sokfunkciós teherautó építőipari cégek részére. Sitt, homok, sóder, ömlesztett árú és építőanyagok, építőipari gépek mozgatására okos választás. Építkezések elengedhetetlen kelléke. B jogosítvánnyal vezethető, 3 személyes bérelhető teherautó. Vonohoroggal ellátott, így előzetes egyeztetést követően utánfutó is vontatható vele.

Renault hosszuplatos billencs belso Hosszu platos billencs meretek Hosszu platos billencs berles

A rakodótér méretei:

Raktér hossza: 325 cm
Raktér szélessége: 195 cm

Merecedes Sprinter 7 személyes platós billencs teherautó bérlés árak

A feltüntetett árak, bérleti díjak naponta értendők a megadott bérlési idő hossza esetén. Nettó árak, az áfát nem tartalmazzák.

30 naptól 11-29 nap esetén 4-10 nap esetén 1-3 nap esetén
14.500,-Ft / nap 15.000,-Ft / nap 18.000,-Ft / nap 18.000,-Ft / nap

Tapasztalt sofőr is kérhető a billenőplatós kisteherautó bérlés mellé. Sofőrrel történő kölcvsönzés esetén kauciót nem kell fizetni. Javasolt előre megtervezned a szállítási feladataid, és mielőbb lefoglalni a kiszemelt billencs 7 személyes platós teherautó típust. Amennyiben utolsó pillanatra hagyod az ügyintézést, nem biztos, hogy fogsz szabad bérelhető teherautót találni pont abban az árkategóriában, és abban a típusban, amire szükséged lenne. Rendkívül pörög az építőipar, sok a szállítási feladat. Tervezz előre. Bérlési tanácsokért bátran fordulj hozzám, mert szívesen segítek!

Bármi kérdésed lenne, állok rendelkezésedre! Hívj! 06-1-445-4213 Laci

 

VW LT 7 személyes Platós Billencs kisteherautó bérlés Budapest
billeno platos teherauto berles
VW LT billencs platós teherautó bérbe

Motor: 2468 cm3

Szállítható személyek: 7 fő

Billenés: 1 irányba

Átlag fogyasztás: 10 L

Felszereltség: Audió eszköz, Szervókormány, Állítható kormány

Kaució: 150.000,-Ft

Telephely: Budapest XVIII. kerület.

 

Bérleti díj: 13.200,-Ft-tól

Infó: 06-1-445-4213

VW LT az elnyűhetetlen kisteherautó. Nagyon megbízható típus, a szervízek ritkán látják. A korát meghazudtoló állapotban. Hátra dönthető a platója, így számos célra jól használható. A rakományt a háta mögé tudja leborítani. Mivel 7 személyes, ezért brigádok, munkás csapatok szállítására is remek választás a törmelék, sitt, homok, murva, sóder és egyéb ömlesztett árú szállítási feladatok mellett. Ez a 7 személyes platós kisteherautó korrekt, megbízható munkaeszköz részedre. Nem csak a munkáscsapatod tudod vele a megfelelő helyszínekre szállítani, hanem a platós raktéren a szükséges építőipari gépeket, építőanyagokat, és egyéb a billenő plató használatával könnyen ledönthető árúkat is szállíthatsz. A Pest megyei matricát ajándékba adom a bérlés idejére, országost igény szerint kedvezményesen tudok biztosítani a bérlési időtartamra. Budapesten a XVIII. kerületben bérelhető, de igény szerint ki is szállítom részedre a megadott címre.

billenoplatos teherauto belres hatra billenoplatos teherauto berles elol billenoplatos teherauto berles oldal

A rakodótér méretei:

Raktér hossza: 367 cm
Raktér szélessége: 210 cm

VW LT  7 személyes billencs platós kisteherautó bérlés árak

A feltüntetett árak, bérleti díjak naponta értendők a megadott bérlési idő hossza esetén. Nettó árak, az áfát nem tartalmazzák.

30 naptól 11-29 nap esetén 4-10 nap esetén 1-3 nap esetén
13.200,-Ft / nap 13.900,-Ft / nap 15.900,-Ft / nap 18.900,-Ft / nap

Munkásautó bérlés, brigádautó építkezésekre. Folyamatos, napi használatra, áruszállításra kíváló választás.
Bérlési javaslatokért bátran fordulj hozzám, mert szívesen segítek!

Amennyiben kérdésed lenne, állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

 

Platós teherautó bérlés Budapest XVIII. kerület (Ez a típus nem billencs, fix platós)
fiat ducato platos kisteherauto berles
Fiat Ducato fix platós teherautó bérbe

Motor: 2300 cm3

Szállítható személyek: 3 fő

Klíma: nincs

Átlag fogyasztás: 8 L

Felszereltség: Audió eszköz, Szervókormány, Vonóhorog, Állítható kormány

Kaució: 120.000,-Ft

Telephely: Budapest XVIII. kerület.

 

Bérleti díj: 9.000,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Népszerű, fürge, jól karbantartott Fiat Ducató platós kisteherautó. Könnyű parkolás, alacsony fogyasztás. Amennyiben a szállítandó árú, gép, építőanyag terjedelme nem nagy, úgy megfelelő választás számodra ez a Fiat Ducato platós kisteherautó. Mérete miatt, akár rossz parkolási viszonyokkal bíró terepen, például sűrűn lakott területen is könnyen boldogulsz vele.

fiat platos teherauto berles ducato platos teherauto berles

A rakodótér méretei:

Raktér hossza: 290 cm
Raktér szélessége: 185 cm

Fiat Ducato platós kisteherautó bérlés árak

A feltüntetett árak, bérleti díjak naponta értendők a megadott bérlési idő hossza esetén.

30 naptól 11-29 nap esetén 1-10 nap esetén
9.000,-Ft / nap 10.000,-Ft / nap 11.000,-Ft / nap

A bérjármű belföldön és külföldön egyaránt használható. Pangó időszakokban lehetőséged van némi alkura is. Célszerű jó előre megtervezned a szállítási feladataid és mielőbb lefoglalni a kiszemelt teherautó típust. Sajnos, ha utolsó pillanatra hagyod az ügyintézést, nem biztos, hogy fogsz szabad bér teherautót találni pont abban az árkategóriában és abban a típusban, amire szükséged lenne.

 Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

 

Szolgáltatok NEKED! Jelezd mit kívánsz.
Laci a berlok baratja

 

 

 

 

Jó utat! Laci