Menu

9 személyes kisbusz bérlés

9 személyes kisbusz bérlés Budapest 9 személyes kisbusz bérlés Budapest

9 személyes kisbusz bérlés Budapest a népszerű választás

Uticélod elérése közben ezzel a kisbusszal jól érezheted magad. Csapatok, túrázók, kirándulók kedvelt választása.

 

9 személyes kisbusz bérlés számos esetben szükséges lehet. Baráti társaságok részére előnyös így utazni, hisz menet közben jót lehet beszélgetni, kellemesen telik együtt az idő. Ráadásul egy autóval lényegesen kevesebb is lesz az üzemanyag fogyasztás, mintha két 5 személyes gépkocsival utaznának. Sokszor válasszák ezt a megoldást csapatok, túrázók is. Egyszerűbb így utazni, mint különböző vonatállomásokon ácsorogni, vagy várni a vonatokra, amik sokszor csak késve érkeznek. Ráadásul 9 fő esetén a vonatjegy is tetemes összeg, nagy valószínűséggel úgy költségesebb is az utazás. Nyaralás és téli síelés is közkedvelt célpont a 9 fős kisbusszal. Nemcsak a 9 utas tud kényelmesen utazni, hanem a csomagok számára is akad elegendő tér és hely.

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

9 személyes kisbusz bérlés ár

Főleg nyári szezon alatt jó előre gondoskodj a kiszemelt típus lefoglalásáról, mert ha utolsó pillanatra hagyos a bérlést, szinte biztos, hogy a szükséges időpontra és a kívánatos árkategóriában nem fogsz kedvedre valót már találni. A legtöbb bérbeadó a leelőlegezett foglalást veszi 100%-osnak, így javaslom te is tégy le egy jelképes foglalót.

Hogyan néznek ki az árak?

Citroen Jumper 9 személyes kisbusz bérlés
1-7 nap esetén 8-14 napos időtartam alatt 15-30 napos időszakra 30 nap felett kaució
13.000,-Ft/nap 11.000,-Ft/nap 9.000,-Ft/nap 8.400,-Ft/nap 100.000,-Ft

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, teendőket, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb a napi bérleti díj mértéke.

Ez a típus a piacon kiemelkedően jó ár érték aránnyal bír, ráadásul km megkötés nélkül használhatod. Nyáron is jó választás, mert klímával felszerelt.

9 személyes kisbusz bérlés menete

Az első lépés, hogy pontosítsd magadban azt, hogy milyen célra keresel bérautót, milyen célra bérelnél kisbuszt. A célhoz, feladathoz közösen ki tudjuk választani azt a bérató, vagy kisbusz kategóriát, ami leginkább ellátja majd a megoldandó feladatot. Ha pontosítottuk és egyeztettük az igényt, akkor az általad javasolt árkategóriában keresek részedre 1-2 lehetséges verziót, természetesen figyelembe véve a földrajzi viszonyokat is. Vagyis a lakhelyedhez, tartózkodási helyedhez legközelebbi kisbuszt vagy bérautót fogom felkutatni részedre. Szerencsére Budapest különböző pontjain 15 telephely közül tudok válogatni, így ez mindig az ügyfelek elégedettségét szokta kiváltani. Ha vannak egyedi kéréseid, azokat is bátran közöld. Akár sofőrt szeretnél, vagy kiszállítást, esetleg más tartozékokat. (Gyerekülést, síboxot, tetőcsomagtartót, navigációt)

Hívj fel! Itt nyugodtan kérdezhetsz: 06-1-445-4213 Laci 

 

Ha a 9 személyes kisbusz mégis nagy lenne, tudsz 8 fős, vagy 7 fős kisbuszt is bérelni.

Vissza a tetejére