Menu

Kisbusz bérlés Budapest VW Lt

Kisbusz bérlés Budapest Kisbusz bérlés Budapest

Kisbusz bérlés Budapest területén. VW Lt dobozos kisteherautó kedvező árfekvéssel, kis kaucióval bérelhető.

A kisbusz bérlés sok esetben nagyon hasznos lehet. Szükséged lehet áruszállításra, költözködésre, hűtött, fagyasztott áru szállításra, vagy esetleg személyszállításra is kisbusz bérlésre. Ennek megfelelően az adott feladat elvégzésére leginkább alkalmas felépítményű kisbuszt tudod kibérelni, vagy kölcsönözni. Akár rövid időtartamról van szó (1 napos bérlés), akár hosszútávú tartós bérletről. Széles kisbusz választékunkban találsz dobozos áruszállító kisteherautókat, egészen a kis puttonyos autóktól a nagy MAXI Iveco kisbusz bérlésig.

Telefonon hívhatsz bármikor 06-1-445-4213 - Laci

Kisbusz bérlés ára

Az ár több tényezőn múlik. Amennyiben hosszabb távban gondolkodsz, természetesen a kedvezőbb díjaszbás alapján számolunk

1-3 nap esetén 4-10 napos bérlés 11-20 napos bérlés 21 napos bérlés felett kaució
10.000,-Ft /nap 9.500,-Ft /nap 8.000,-Ft/nap 6.500,-Ft/nap 100.000,-Ft

 

Kisbusz bérlés tippek, tanácsok

Mielőtt kibérelnéd az első pillantásra kiszemelt kisbuszt, javaslom olvasd át az alábbi pár sort, mert hasznos lehet.

  • Gondold át, hogy valójában milyen felépítmény lenne számodra a legelőnyösebb. (dobozos zárt, platós, ponyvás, hűtős)
  • Vannak-e méretbeni megkötések? (magasság, szélesség, hossz tekintetében) Vedd figyelembe, hogy a belső hossz a legtöbb kisteherautó esetén (dobozos kivitel) nem egyforma, ha több különböző pontján vizsgálod a raktérnek. Jellemzően közvetlenül a platón mérve lesz a leghosszabb a raktér hossza, míg kicsit feljebb mérve már csökkeni fog a mérési érték. A szélesség mérése esetén is légy körültekintő, mert a hátsó kerekeket borító doblemezek között és legfelül már kisebb a szélesség mérete, mint egyéb helyeken.
  • Mérd meg a rakomány űrtartalmát. Ne bérelj feleslegesen túl nagy méretű autót. Arra magasabb lesz a bérleti díj, nagy valószínűséggel többet is fogyaszt, parkolni is körülményesebb vele. Ha kevés a cucc, bérelj csak egy kicsi puttonyos furgont.

  • Érdeklődd meg az adott kisteherautó fogyasztási adatait. Különféle ípusok között jelentős üzemanyag fogyasztási különbségek, eltérések lehetnek. Ez különösen hosszabb távú út esetén lehet jelentős összeg.

Mivel 15 telepen tudunk részedre bérelhatő kisteherautót biztosítani, így javaslom a hozzád legközelebbi megoldást válaszd. Telephelyeink Budapest alábbi pontjain találhatók.

XVII. kerület, XIX. kerület, II. kerület, XIII. kerület, III. kerület, Óbuda, XI. kerület, XIV kerület.

Telefonon érdeklődhetsz bármikor 06-1-445-4213 - Laci

A kisteherautó kölcsönzéshez mindenképp gondoskodj olyan kiegészítő dolgokról, amikre szükséged lehet. Ilyen például a spanifer, amivel az árut tudod rögzíteni biztonságosan, vagy a gurtni, amit költözködéshez használnak előszeretettel, esetleg kartonpapírok, amik segítenek a sérülékeny, törékeny szállítmány megóvásában. Mindig rögzítsd a rakományt. Ezzel nemcsak a furgon belső terét véded, hanem balesetet is megelőzhetsz. Rakott kisteherautónak mások a menettulajdonságai, mint az üresnek. Ezért légy körültekintő. Tartsd a sebességkorlátokat és hagyj nagyobb követési távolságot, mint amit személygépkocsival hagynál.

 

Vissza a tetejére