Menu

Olcsó autóbérlés Budapest Suzuki

Olcsó autóbérlés Budapest - Suzuki Olcsó autóbérlés Budapest - Suzuki

Olcsó autóbérlés Budapest területén Suzuki Swift típusú bérautókkal.

Alacsony kaució, minimális fogyasztás, könnyű parkolás. Fürge kisautó. A legolcsóbb autóbérlés megtestesítője.

Számos család részére előnyös és kifizetődő választás az olcsó autóbérlés Budapest területén erre van több alternatíva, lehetőség is. A legolcsóbb autóbérlés a Suzuki bérautókkal valósítható meg. Aki nagyobb csomagokkal akar utazni, annak érdemesebb a lépcsős hátú, Sedan kivitelt választania.

Olcsó autóbérlés árak

A bérautó bérlés díjai a bérleti időtartam hosszától függenek. Minél hosszabb időra viszed az autót, annál kedvezőbb lesz az egy napra eső autóbérlési költséged. Emiatt célszerű úgy tervezni az ügyintézést, hogy több dolgot egybe szervezve, egymás után elintézni azokat.

Csapott hátú Suzuki Swift bérautó

 

1-3 nap időtartamra 4-10 nap időtartamra 11 nap felett kaució
3500,-Ft/nap 3.500,-Ft/nap 3000,-Ft/nap 30.000,-Ft

3 és 5 ajtós kivitel közül választhatsz. Az olcsó autóbérlés Budapest alábbi kerületeiben érhető el részedre.

- Budapest XVII. kerület, XVIII. kerület, XXI. kerület Csepel

- Budapest III. kerület, XXII. kerület

Mindenképp csörgess meg, mert a napi szabad bérautó választék folyamatosan változik. Sok a visszajáró ügyfél, mert kedvelik a rugalmas, gyors és korrekt kiszolgálást, (Neked is ebben lesz részed) így sok esetben kinn vannak az autók bérlés alatt. Szerencsére nagy bérautó flottával dolgozok, így biztosan tudok számodra megfelelő gépkocsit keríteni.

Számom: 06-1-445-4213 - Laci (kérésedre visszahívlak szívesen)

Lépcsős hátú Suzuki Swift Sedan bérautó

 

1-3 nap időtartamra 4-29 nap időtartamra 30 nap felett kaució
4500,-Ft/nap 4.000,-Ft/nap 3000,-Ft/nap 30.000,-Ft

A Suzuki Sedan már értelmezhető méretű csomagtérrel rendelkezik. Ezért, ha többen utaztok, vagy csomagotok is van, akkor javasolt ezt a típust választani. A fogyasztása ugyanolyan alacsony, mint a 3 ajtós, vagy 5 ajtós változaté. Így ne lepődj meg, ha például országúton 6 liter alatti üzemanyag fogyasztást fog produkálni számodra.

autoberles-budapest-suzuki-swift-13-glx-sedan 

Olcsó autóbérlés információk

Érdemes tudni, hogy az olcsó ár megbízhatóságot is takar. Különös figyelmet fordítok arra, hogy a bérautó használata alatt, ne érjen semmilyen műszaki kellemetlenség téged. A legrosszabb esetek közé tartozik, ha egy bérlő menet közben lerobban a rossz állapotú bérautóval. Ezt elkerülendően sok időt, energiát és szakértelmet fordítok a bér gépkocsi flotta műszaki állapotának megőrzésére. Számomra nagyon fontos, és ez a szolgáltatásom része is, hogy biztonságos is legyen az olcsó autóbérlés részedre. Pontosan tudom, hogy nagy felelősség, ha egy család egy autóval utazik. Az autókat minden esetben az évszaknak megfelelően felkészített állapotban adom át részedre, így télen se érhet meglepetés téged.

Javasolt amennyire csak lehet, jó előre tervezned a személygépkocsi bérlést. Ha így teszel és lefoglalod a számodra leglkalmasabb időpontra a kiszemelt típust, akkor biztos lehetsz benne, hogy nemcsak a legjobb árat, de pont az az autót is kapod, ami az igényeid leginkább kielégíti majd. Bármilyen kérésed, észrevételed kapcsán állok a rendelkezésedre.

Számom: 06-1-445-4213 - Laci (küldj sms-t, üzenj, visszahívlak szívesen)

Ha esetleg számodra mégsem a Suzuki a megfelelő választás, akkor nézz szét bátran a további bérelhető autók között is.

Vissza a tetejére