Menu

Opel astra olcsó bérautó

Olcsó bérautó - Opel Astra Olcsó bérautó - Opel Astra

Opel Astra autóbérlés jó árban. Költségkímélő, de mégis tágas bérautó.

Többféle kivitelben. Bérelhető kombi, limuzin és 5 ajtós kivitelben is. 5 fő részére is kényelmes utazást biztosít. Budapest több pontján is elérhető.

Takarékos megfontolás esetén, vagy ha a családi kasszát kímélni akarod, akkor ez neked is jó választás lesz.

1-3 napos bérlés esetén 4-7 napnyi bérlés esetén 8 nap felett Kaució
6.000,-Ft /nap 5.500,-Ft/nap 5.000,-Ft/nap 50.000,-Ft

Nemcsak, amitt érdemes ezt a gépkocsit választanod, mert jó az ára, vagy mert alacsony a kaució összege, esetleg, vagy mert a magyar járműipar egyik remeke, hanem mert sok esetben a célnak, amiért bérautót keresel, tökéletesen megfelel. Ez a típus egy igazán olcsó bérautó. Az is szerencsés ennél a típusnál, és talán emiatt is kedvelik sokat, hogy Budapest területén számos bérauó telepünkön át tudod venni. Vagyis nem kell túl sokat utaznod, mire beülhetsz az autóba.

További olcsó bérautó tipusok

Ha nem felel meg neked az Opel Astra, akkor további olcsó bérautó fajta is szóba jöhet.

Választhatsz Suzuki Swiftet, aminek a bérleti díja a legkedvezőbb, vagy akár Skoda Fabia gépkocsit is bérautónak. A Suzuki a "mi autónk" napi 3000,-Ft-os ártól bérelhető, míg a Skoda Fabia hosszú távú bérlés esetén akár napi 3000,-Ft bérleti díjtól. Mindkét típusból többféle kivitel is a rendelkezésedre áll, ráadásul Budapest területén több átvételi helyszín közül tudsz válogatni.

Ha kérdésed lenne, csörgess meg, vagy üzenj! Várom a hívásod! Laci - 06-1-445-4213

Mi a kaució célja, miért van rá szükség?

Sokan, akik olcsó bérautó után érdeklődnek, nem értik, hogy miért kell a kaució. Ennek tisztázására adok egy nézőpontot. Sajnos nem mindenki annyira megbízható ember, mint te, vagy én. Korábban kaució nélkül adtuk bérbe az autókat és hát hamar meg kellet tanulni, hogy nem kifizetődő. Volt olyan bérlő, aki mosolyogva hozta vissza a bérautót üres tankkal, pedig telivel kapta, aztán volt olyan eset is, amikor Budapest tulsó sarkába kellett az olcsó bérautó után menni, mert a bérlőnek nem volt kedve visszahozni a telephelyre, ahol átvette még az autóbérlés kezdetén. Hosszasan sorolhatnám, hogy milyen nehézségekkel kellett megküzdeni, melyek kivédésére egyetlen lehetőség maradt, mégpedig a jelképes kaució kérése. Tehát a kaució nem azért van, mert haragszom rád, vagy direkt nehezíteni akarom a mindennapjaid. Egyetlen célja az, hogy az olcsó bérautó ne csak ma, hanem holnap vagy jövőre is a rendelkezésedre álljon, és a cég pénzügyileg ne menjen csődbe.

Kérdésed van? Hívj most! 06-1-445-4213

Vissza a tetejére