Menu

Mikrobusz Bérlés

Mikrobusz bérlés számos feladat, teendő elintézése esetén a megfelelő megoldás. Baráti társaságok részére előnyös így utazni, hisz menet közben jót lehet beszélgetni a haverokkal. Ráadásul egy autóval lényegesen kevesebb is lesz az üzemanyag fogyasztás, mintha két 5 személyes gépkocsival utaznátok. De nem csak személyszállításra jó megoldás a mikrobusz bérlés. Áruszállításra költözésre is kiváló eszköz a mikrobusz. Ezen felül sokszor válasszák ezt a megoldást csapatok, túrázók, egyesületek, családok is. Egyszerűbb és kényelmesebb is így utazni, mint különböző vonatállomásokon ácsorogni, vagy várni a vonatokra, amik sokszor csak késve érkeznek. A mikrobusz bérlés sofőrrel is működik. Ilyen esetben az egész utat át tudod pihenni. Ezen túlmenően a mikrobusz bérlés külföldre is kivitelezhető, ha nem belföldi a célállomás.

 

9 személyes kisbusz bérlés Budapest
mikrobusz berles
Citroen Jumper bérlés, mikrobusz bérlés

Motor: 2200 cm3

Szállítható személyek: 9 fő

Klíma: Van! Dupla klímás!

Felszereltség: Állítható kormány, Audió eszköz, Elektromos ablak, Klíma, Központi zár, Szervókormány, Tempomat, Vonóhorog

Fogyasztás: 8 liter/100km

Kaució: 200.000,-Ft

Telephely: Budapest IX. kerület.

 

Bérleti díj: 10.000,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Népszerű 9 személyes autó, ideális a mikrobusz kölcsönzésre, olcsó mikrobusz bérlés. A dupla klímának köszönhetően nemcsak elől lehet a nyári hőségben kellemes hőmérsékletet létrehozni, hanem hátul az utasok részére is. Mind az utastér, mind a sofőr ülés kényelmes, így a hosszabb távú utakon sem lesz kockás a fen..ked. Könnyű vele a parkolás, fordulékony jármű. A fogyasztása pedig nagyon pénztárcabarát, ami tovább csökkenti a mikrobusz bérlés költségeit.

mikrobusz berles hatul mikrobusz berles utaster mikrobusz berles utaster2

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

Mikrobusz kölcsönzés ár

Főleg nyári szezon alatt időben gondoskodj a kiszemelt mikrobusz lefoglalásáról, mert ha utolsó pillanatra hagyod a bérlést, szinte biztos, hogy a szükséges időpontra és a kívánatos árkategóriában nem fogsz igényednek megfelelőt találni. A legtöbb bérbeadó cég a leelőlegezett foglalást veszi 100%-osnak, így javaslom te is tégy le egy jelképes foglalót. Ha 3-4 héttel előre gondoskodsz a mikrobusz kölcsönzés részleteiről, akkor nem fog kellemetlen meglelepetés érni.

Citroen Jumper 9 személyes kisbusz kölcsönzés
1-29 nap esetén 30 nap felett kaució
18.000,-Ft/nap 10.000,-Ft/nap 200.000,-Ft

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú időtartamú a kölcsönzés, annál kedvezőbb a napi kölcsönzési díj nagysága.

Ez a típus a piacon kiemelkedően jó ár érték aránnyal bír, ráadásul km megkötés nélkül használhatod. Nyáron is jó választás, mert klímával felszerelt. Válassz a mikrobusz kölcsönzés lehetőségek közül.

A mikrobusz bérlés nemcsak személyszállításra használható. Mikrobusz kölcsönzés áruszállításra is alkalmas megoldás.

 

Opel Vivaro dobozos mikrobusz bérlés

mikrobusz berles
Kisbusz bérlés, Opel Vivaro

Motor: 1600 cm3 

Szállítható személyek: 9 fő

Klíma: van

Felszereltség: Állítható kormány, Elektromos ablak, Klíma, Központi zár, MP3 lejátszás, Szervókormány, Tempomat, USB csatlakozó

Fogyasztás: 8 liter/100km

Kaució: 80.000,-Ft

Telephely: Budapest XI. kerület.

 

Bérleti díj: 12.500,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Tökéletes választás akár 9 fő kényelmes utazásához. Kivitele hosszított, így a csomagok számára bőséges hely áll rendelkezésre. Gazdaságos, rendszeresen karbantartott és megbízható autó. Ajánlom nyaralásokhoz és téli sítúrákhoz is egyaránt.

mikrobusz berles utaster mikrobusz berles hatul mikrobusz berles csomagter

Mikrobusz kölcsönzés árak

A feltüntetett árak, bérleti díjak naponta értendők a megadott bérlési időtartam hossza esetén. Hosszabb táv esetén olcsóbb a díj.

Havi bérlés felett 1-29 napnyi bérlésre
12.500,-Ft / nap 15.000,-Ft

 

Ha kérdésed lenne, nyugodtan csörgess meg, visszahívlak szívesen. - Laci 20-250-5977

 

9 személyes mikrobusz bérlés Budapest XII. kerületben
mikrobusz berles
Fiat Scudo bérlés,Kisbusz bérlés

Motor: 2000 cm3

Szállítható személyek: 8 fő

Klíma: Van!

Felszereltség: Állítható kormány, Audió eszköz, Elektromos ablak, Klíma, Központi zár, Szervókormány, Tempomat, Vonóhorog

Fogyasztás: 8 liter/100km

Kaució: 20.000,-Ft

Telephely: Budapest XII. kerület.

 

Bérleti díj: 8.300,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Kedvelt 8 személyes mikrobusz, ideális a kölcsönzésre. Kellemes vele az autózás hosszú távokra is. Jó a vezethetősége, a magas felépítése miatt tisztán belátható a forgalom. A külső tükrök nagyon el lettek találva, könnyű vele a parkolás, fordulékony jármű. A fogyasztása pedig alacsony, így az üzemanyagköltségeid nem lesznek magasak. Modern a megjelenése, ezért üzleti feladatokra is kiváló segítséget jelent.

mikrobusz berles utaster mikrobusz berles hatul mikrobusz berles csomagter

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

Mikrobusz kölcsönzés ár

Főleg a nyári időszak, és a téli síelési szezon alatt jó előre gondoskodj a kívánatos mikrobusz típus lefoglalásáról, mert ha utolsó pillanatra hagyod a mikrobusz bérlést, szinte biztos, hogy a szükséges időpontra és a kívánatos árban nem fogsz megfelelőt találni. A legtöbb kölcsönző cég a leelőlegezett foglalást veszi 100%-osnak, így javaslom te is fizess előre egy jelképes összeget foglaló címén.

Fiat Scudo 9 személyes kisbusz kölcsönzés ár
1-29 nap esetén 30 nap felett kaució
15.000,-Ft naponta
8.300,-Ft/nap 200.000,-Ft

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré tervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a kölcsönzés ideje, annál kedvezőbb a napi bérleti díj nagysága.

Mikrobusz bérlés menete

Az első lépés, hogy pontosítsd magadban azt, hogy milyen célra keresel bérautót, milyen célra bérelnél mikrobuszt. A célhoz, feladathoz közösen ki tudjuk választani azt a bérautó, vagy mikrobusz kategóriát, ami leginkább ellátja majd a megoldandó feladatot. Ha pontosítottuk és egyeztettük az igényed, akkor az általad javasolt árkategóriában keresek részedre 2-3 lehetséges verziót, természetesen figyelembe véve a földrajzi viszonyokat is. Vagyis a lakhelyedhez, tartózkodási helyedhez legközelebbi mikrobuszt fogom felkutatni részedre. Szerencsére Budapest különböző pontjain 19 telephely közül tudok válogatni, így ez mindig az ügyfelek elégedettségét szokta kiváltani. De ha vidéki megoldást akarsz, az sem gond ugyanis a mikrobusz bérlés Győr, Debrecen, Székesfehérvár városokban is megoldott. Ha vannak egyedi kéréseid, azokat is bátran közöld. Akár sofőrt szeretnél, vagy kiszállítást, esetleg más tartozékokat. (Gyerekülést, síboxot, tetőcsomagtartót, navigációt)

További mikrobusz bérlés típusok, kölcsönözhető mikrobusz választék

 

Mikrobusz bérlés Budapesten
mikrobusz berles
Renault Trafic bérlés, Kisbusz bérlés

Motor: 2000 cm3

Szállítható személyek: 9 fő

Klíma: Van! Dupla klímás!

Felszereltség: Állítható kormány, Audió eszköz, Elektromos ablak, Klíma, Központi zár, MP3 lejátszás, Szervókormány, Tempomat, USB csatlakozó

Fogyasztás: 8 liter/100km

Kaució: 150.000,-Ft

Telephely: Budapest XVI.

 

Bérleti díj: 10.000,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Méretéhez képest meglepően lendületes járgány. Rendkívül megbízható, 9 személyes mikrobusz, ideális választás nagycsaládos kirándulásokra, barátokkal kiruccanásokra. Az ülések nagyon kényelmesek, klíma is található az autóban, így nyáron is elviselhető vele az utazás.

mikrobusz berles utaster mikrobusz berles hatul mikrobusz berles csomagter

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

9 személyes mikrobusz kölcsönzés ár

Főleg nyári szezon alatt jó előre gondoskodj a kiszemelt típus lefoglalásáról, mert ha utolsó pillanatra hagyod a bérlést, szinte biztos, hogy a szükséges időpontra és a kívánatos árkategóriában nem fogsz kedvedre valót már találni. A legtöbb bérbeadó a leelőlegezett foglalást veszi 100%-osnak, így javaslom te is tégy le egy jelképes foglalót.

Renault Trafic 9 személyes kisbusz kölcsönzés
1-2 nap esetén 3-6 napos időtartamra 7-29 nap esetén 30 nap felett
16.000,-Ft/nap 15.000,-Ft/nap 14.000,-Ft/nap 10.000,-Ft/nap

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb a napi kölcsönzési díj mértéke.

 

Mikrobusz kölcsönzés Budapest XI. kerületben
mikrobusz berles
Kisbusz kölcsönzés Citroen Jumpy

Motor: 2000 cm3

Szállítható személyek: 9 fő

Klíma: van

Felszereltség: Állítható kormány, Audió eszköz, Elektromos ablak, Klíma, Központi zár, MP3 lejátszás, Szervókormány, USB csatlakozó, Vonóhorog

Fogyasztás: 8 liter/100km

Kaució: 100.000,-Ft

Telephely: Budapest XI. kerület.

 

Bérleti díj: 6.000,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Népszerű kisbusz a Citroen Jumpy, mivel a mérete kisebb, így igazán könnyen vezethető, városban is igazi kezesbárány. Könnyű vele a parkolás is. Kisbuszhoz képest nagyon alacsony napidíjjal bérelhető, ezért gazdaságos vele az utazás 9 fő részére. 

mikrobusz berles2 mikrobusz berles oldal mikrobusz berles utaster

Mikrobusz kölcsönzés árak

A feltüntetett árak, bérleti díjak naponta értendők a megadott bérlési idő hossza esetén.

Havi bérlés felett 15-29 nap között
8-14 napos bérlés 3-7 napos bérlés
6.000,-Ft / nap 8.000,-Ft / nap 9.000,-Ft / nap 9.500,-Ft / nap

A bérjármű belföldön és külföldön egyaránt használható. Pangó időszakokban lehetőséged van némi alkura is. Célszerű jó előre megtervezned a szállítási feladataid és mielőbb lefoglalni a kiszemelt dobozos mikrobusz típust. Sajnos, ha utolsó pillanatra hagyod az ügyintézést, nem biztos, hogy fogsz szabad bér mikrobuszt találni pont abban az árkategóriában és abban a típusban, amire szükséged lenne.

 

Mikrobusz bérlés Budapest
mikrobusz berles
Ford Transit bérlés,Kisbusz bérlés 

Motor: 2200 cm3

Szállítható személyek: 9 fő

Klíma: Van!

Felszereltség: Audió eszköz, Elektromos ablak, Klíma, Központi zár, MP3 lejátszás, Szervókormány, Tempomat, Vonóhorog

Fogyasztás:  8 liter/100km

Kaució: 150.000,-Ft

Telephely: Budapest XI.

 

Bérleti díj: 9.900,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Populáris 9 személyes mikrobusz, alacsony bérlési napidíjjal, és kis üzemanyag fogyasztással, így szinte ugyanolyan kövér marad a pénztárcád! 7 literes az átlagfogyasztása, 8 - 8.5 liter 130-140 km/órás sebességnél, 9 személlyel és csomagokkal megpakolva. Az utastér kényelmét a beépített klíma fokozza. A napidíj hosszútávú bérlés esetén jelentősen kedvezőbb, így igazán megéri huzamosabb időtartamra bérelni. Mikrobusz bérlés sofőrrel és mikrobusz bérlés külföldre egyaránt működőképes.

mikrobusz berles utaster mikrobusz berles hatul mikrobusz berles csomagter

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

Mikrobusz kölcsönzés ára

Főleg a téli síelési szezon és a nyári nyaralási időszakok előtt jó előre gondoskodj a kiszemelt mikrobusz lefoglalásáról, mert ha utolsó pillanatra hagyod a bérlést, szinte biztos, hogy a szükséges időpontra és a kívánatos árszinten nem fogsz kedvedre valót már találni. A legtöbb bérbeadó a leelőlegezett foglalást veszi 100%-osnak, így javaslom te is tégy le egy jelképes foglalót.

Hogyan néznek ki a mikrobusz bérlés árak?

Ford transit 9 személyes mikrobusz kölcsönzés
Havi bérlés felett 14-29 nap között 5-13 nap között
3-4 napos bérlés 1-2 napos bérlés
9.900,-Ft / nap 14.900,-Ft / nap 15.900,-Ft / nap 16.900,-Ft / nap 18.990,-Ft / nap

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb a napi kölcsönzési díj mértéke.

 

Mikrobusz bérlés Budapesten
mikrobusz berles
Ford Transit  bérlés, kisbusz bérlés 

Motor: 2200 cm3

Szállítható személyek: 9 fő

Klíma: Van!

Felszereltség: Audió eszköz, Elektromos ablak, Klíma, Központi zár, MP3 lejátszás, Szervókormány, Tempomat, USB csatlakozó, Vonóhorog

Fogyasztás: 8 liter/100km

Kaució: 120.000,-Ft

Telephely: Budapest XII.

 

Bérleti díj: 7.300,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Az utazás komfortját a beépített klíma és az elektromos ablakok fokozzák, szórakozásnak pedig a beépített audio eszköz. Lóerő bőven van benne, még 9 utassal, megpakolt csomagtérrel is simán veszi az akadályokat, legyen szó autópályáról, vagy hegyi utakról. Az utastér még 100-120 km/órás tempóban is csendesnek mondható.

mikrobusz berles oldal mikrobusz berles utaster mikrobusz berles utaster2

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

Mikrobusz kölcsönzés árak

A téli síelési és a nyári nyaralási időszakok alatt mindenképp előre gondoskodj a kiszemelt mikrobusz lefoglalásáról, mert ha utolsó pillanatra hagyod a kölcsönzést, akkor szinte biztos, hogy a megfelelő időpontra és a kívánatos árkategóriában nem fogsz kedvedre valót már találni. A legtöbb bérbeadó a leelőlegezett foglalást veszi 100%-osnak, így javaslom te is tégy le egy jelképes foglalót.

ford transit 9 személyes kisbusz bérlés
1-2 nap esetén 3-6 napos időtartamra 7-29 napos időszakra 30 nap felett
16.800,-Ft/nap 15.800,-Ft/nap 14.800,-Ft/nap 7.300,-Ft/nap

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb a napi kölcsönzési díj mértéke.

 

9 személyes mikrobusz bérlés Budapest
mikrobusz berles
Opel Vivaro bérlés, Kisbusz bérlés 

Motor: 2000 cm3

Szállítható személyek: 9 fő

Klíma: Van! Dupla klímás!

Felszereltség: Állítható kormány, Audió eszköz, Elektromos ablak, Klíma, Központi zár, MP3 lejátszás, Szervókormány, Tempomat, USB csatlakozó

Fogyasztás: 8 liter/100km

Kaució: 310.000,-Ft

Telephely: Budapest XIV.

 

Bérleti díj: 15.000,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Népszerű kisbusz, melyben a vezető mellett akár 8 utas is elfér. Utastere jó tágas, a vezetőnek pedig mégtöbb helye van. Bérleti díja alapból is meglehetősen pénztárca-barát, és ha hosszabb távra bérled a járgányt, ez a kedvezményes bérleti díj egyenesen kihagyhatatlanná teszi az ajánlatot. Az ár tartalmazza a Magyarországra területére érvényes autópálya matricát illetve a teljes körű casco-t is.

 

mikrobusz berles2 mikrobusz berles oldal mikrobusz berles hatul

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

Mercedes mikrobusz bérlés ár

Főleg a nyári nyaralási szezon és a téli síelési időszak alatt jó előre gondoskodj a kiszemelt típus lefoglalásáról, mert ha utolsó pillanatra hagyod a bérlést, szinte biztos, hogy a szükséges időpontra és a kívánatos árkategóriában nem fogsz kedvedre valót már találni. A legtöbb bérbeadó a leelőlegezett foglalást veszi 100%-osnak, így javaslom te is tégy le egy jelképes foglalót.

Opel Vivaro 9 személyes mikrobusz kölcsönzés
1-3 nap esetén 4-6 napos időtartamra 7-13 napos időtartamra 14-29 napos időszakra 30 nap felett
27.450,-Ft/nap 26.250,-Ft/nap 24.400,-Ft/nap 21.950,-Ft/nap 15.000,-Ft/nap

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb a napi kölcsönzési díj mértéke.

 

Mercedes Vito mikrobusz bérlés Budapest, Debrecen
9 szemelyes kisbusz berles
MErcedes-benz vito bérlés, kisbusz bérlés Mercedes-benz vito

Motor: 2150 cm3

Szállítható személyek: 8 fő

Klíma: Van!

Felszereltség: Állítható kormány, Audió eszköz, Elektromos ablak, Központi zár, Szervókormány, Tempomat, Tolótető (napfénytető), Vonóhorog

Fogyasztás: 10 liter/100km

Kaució: 100.000,-Ft

Telephely: Budapest, Debrecen

 

Bérleti díj: 11.700,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Felsőkategóriás német mikrobusz, így természetesen nagyon megbízható, és rendkívül dinamikus is, annak ellenére, hogy személyszállításra készítették. A Mercedes minden járművének tervezésénél nagy hangsúlyt fektet az utasok biztonságára, ezalól ez a mikrobusz sem kivétel, biztonsága 5 csillagos. Utastere kimondottan tágas, hosszú utakon is kényelmes. A Mercedes Vito mikrobusz CD-lejátszóval van felszerelve, valamint szembe forgatható ülések is találhatók benne, hogy élvezetesebb legyen a beszélgetés akár menet közben is. Mikrobusz bérlés külföldre is, vagy mikrobusz bérlés söfőrrel igény szerint!

9 szemelyes kisbusz berles utaster 9 szemelyes kisbusz berles oldal 9 szemelyes kisbusz berles csomagter

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

Mercedes Vito mikrobusz bérlés árak

Főleg nyári szezon alatt jó előre gondoskodj a kiszemelt típus lefoglalásáról, mert ha utolsó pillanatra hagyod a bérlést, szinte biztos, hogy a szükséges időpontra és a kívánatos árkategóriában nem fogsz kedvedre valót már találni. A legtöbb bérbeadó a leelőlegezett foglalást veszi 100%-osnak, így javaslom te is tégy le egy jelképes foglalót.

mercedes-benz vito 9 személyes mikrobusz kölcsönzés
1-4 nap esetén 5-14 napos időtartamra 15-29 napos időszakra 30 nap felett
16.000,-Ft/nap 15.000,-Ft/nap 14.000,-Ft/nap 11.700,-Ft/nap

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb a napi kölcsönzési díj mértéke.

 

Mikrobusz bérlés Budapest - Opel Vivaro bérlés
mikrobusz berles
Opel vivaro bérlés, kisbusz bérlés

Motor: 2000 cm3

Szállítható személyek: 9 fő

Klíma: Van!

Felszereltség: Audió eszköz, Elektromos ablak, Klíma, Központi zár, MP3 lejátszás, Szervókormány, USB csatlakozó, Vonóhorog

Fogyasztás: 9 liter/100km

Kaució: 200.000,-Ft

Telephely: Dunakeszi, Budapest

 

Bérleti díj: 8.000,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

 Népszerű mikrobusz, melyben a vezető mellett akár 8 utas is elfér. Vagyis összesen 9 személyes mikrobusz. Utastere jó tágas, a vezetőnek pedig mégtöbb helye van, ugyanis felette a tető enyhén kimagasodik. Bérleti díja alapból is meglehetősen pénztárca-barát, és ha hosszabb távra bérled a járgányt, ez a kedvezményes bérleti díj egyenesen kihagyhatatlanná teszi az ajánlatot. Igazán kedvező mikrobusz kölcsönzés i lehetőség.

mikrobusz berles hatul mikrobusz berles utaster mikrobusz berles utaster2

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

Opel 9 személyes mikrobusz bérlés ár

Főleg nyári szezon alatt jó előre gondoskodj a kiszemelt típus lefoglalásáról, mert ha utolsó pillanatra hagyod a bérlést, szinte biztos, hogy a szükséges időpontra és a kívánatos árkategóriában nem fogsz kedvedre valót már találni. A legtöbb bérbeadó a leelőlegezett foglalást veszi 100%-osnak, így javaslom te is tégy le egy jelképes foglalót.

opel vivaro 9 személyes mikrobusz kölcsönzés
1-2 nap esetén 3-14 napos időtartamra 15-29 napos időszakra 30 nap felett
10.500,-Ft/nap 9.449,-Ft/nap 9.000,-Ft/nap 8.000,-Ft/nap

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb a napi kölcsönzési díj mértéke.

 

Mikrobusz bérlés Győr - Opel Vivaro mikrobusz kölcsönzés
mikrobusz berles
Opel vivaro  bérlés, kisbusz bérlés

Motor: 2000 cm3

Szállítható személyek: 9 fő

Klíma: Van!

Felszereltség: Audió eszköz, Elektromos ablak, Klíma, Központi zár, Szervókormány

Fogyasztás: 9 liter/100km

Kaució: 200.000,-Ft

Telephely: Budapeset XVI.

 

Bérleti díj: 8.300,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Nagyon közkedvelt 9 személyes kisbusz, makulátlan állapotban. Az utasok kényelméért és szórakozásáért a kényelmes ülések, a tágas utastér, a beépített klíma, az elektromos ablakok, valamint a beépített CD-lejátszó felelősek. A vezető helye extratágas, ugyanis felette az autó teteje domború, és magasabban van, mint hátul az utastérnél. Mikrobusz bérlés sofőrrel és mikrobusz bérlés külföldre.

mikrobusz berles utater mikrobusz berles hatul mikrobusz berles csomagter

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

Mikrobusz bérlés ára

Főleg nyári szezon alatt jó előre gondoskodj a kiszemelt típus lefoglalásáról, mert ha utolsó pillanatra hagyod a bérlést, szinte biztos, hogy a szükséges időpontra és a kívánatos árkategóriában nem fogsz kedvedre valót már találni. A legtöbb bérbeadó a leelőlegezett foglalást veszi 100%-osnak, így javaslom te is tégy le egy jelképes foglalót.

opel vivaro 9 személyes mikrobusz  kölcsönzés
3-9 napos időtartamra 10-29 napos időszakra 30 nap felett
18.000,-Ft/nap 16.000,-Ft/nap 8.300,-Ft/nap

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb a napi kölcsönzési díj mértéke.

 

Mikrobusz bérlés Budapest
mikrobusz berles
Renault Trafic bérlés, kisbusz bérlés renault trafic

Motor: 2000 cm3

Szállítható személyek: 9 fő

Klíma: Van!

Felszereltség: Állítható kormány, Audió eszköz, Elektromos ablak, Klíma, Központi zár, MP3 lejátszás, Szervókormány, Tempomat, USB csatlakozó, Vonóhorog

Fogyasztás: 8 liter/100km

Kaució: 200.000,-Ft

Telephely: Budapest XVI.

 

Bérleti díj: 11.700,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Egyik legkeresettebb 9 személyes mikrobuszunk. Napidíja alaphangon is igencsak kecsegtető, hosszútávú bérlés esetén meg már kihagyhatatlan. Az autó alacsony átlagfogyasztása is a pénztárcád javára dolgozik. A tágas utastér nyári komfortjáról a beépített klíma gondoskodik. 

mikrobusz berles hatul mikrobusz berles utaster mikrobusz berles utaster2

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

Mikrobusz bérlés ár

Főleg nyári szezon alatt jó előre gondoskodj a kiszemelt típus lefoglalásáról, mert ha utolsó pillanatra hagyod a bérlést, szinte biztos, hogy a szükséges időpontra és a kívánatos árkategóriában nem fogsz kedvedre valót már találni. A legtöbb bérbeadó a leelőlegezett foglalást veszi 100%-osnak, így javaslom te is tégy le egy jelképes foglalót.

Renault Trafic 9 személyes mikrobusz  kölcsönzés
1-2 nap esetén 3-6 napos időtartamra 7-29 napos időszakra 30 nap felett
18.000,-Ft/nap 17.000,-Ft/nap 16.000,-Ft/nap 11.700,-Ft/nap

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb a napi kölcsönzési díj mértéke.

 

Mikrobusz bérlés Budapest
mikrobusz berles
Renault trafic bérlés, kisbusz bérlés 

Motor: 1900 cm3

Szállítható személyek: 9 fő

Klíma: Van!

Felszereltség: Audió eszköz, Elektromos ablak, Klíma, Központi zár, MP3 lejátszás, Szervókormány, USB csatlakozó

Fogyasztás: 8 liter/100km

Kaució: 200.000,-Ft

Telephely: Budapest, Dunakeszi

 

Bérleti díj: 7.300,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Megbízható 9 személyes kisbuszl. Ez a nagydarab járgány 9 ember, valamint rengeteg csomag szállítására képes. Nagy mérete ellenére is fürge, még megpakolva is. Autópályán 130-as sebességnél sem fogyaszt többet 8-9 liternél, és a hegyi megpróbáltatásokon is remekül állja a helyét. Mikrobusz kölcsönzés külföldre, mikrobusz kölcsönzés sofőrrel is.

mikrobusz berles2 mikrobusz berles oldal mikrobusz berles utaster

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

Mikrobusz bérlés Budapest ár

Főleg nyári szezon alatt jó előre gondoskodj a kiszemelt típus lefoglalásáról, mert ha utolsó pillanatra hagyod a bérlést, szinte biztos, hogy a szükséges időpontra és a kívánatos árkategóriában nem fogsz kedvedre valót már találni. A legtöbb bérbeadó a leelőlegezett foglalást veszi 100%-osnak, így javaslom te is tégy le egy jelképes foglalót.

renault trafic 9 személyes mikrobusz kölcsönzés
1-2 nap esetén 3-14 napos időtartamra 15-29 napos időszakra 30 nap felett
10.500,-Ft/nap 9.449,-Ft/nap 9.000,-Ft/nap 7.300,-Ft/nap

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb a napi kölcsönzési díj mértéke.

 

Mikrobusz bérlés Budapest, Győr
mikrobusz berles
Opel Vivaro bérlés, kisbusz bérlés 

Motor: 2000 cm3

Szállítható személyek: 9 fő

Felszereltség: Állítható kormány, Audió eszköz, Elektromos ablak, GPS navigáció, Klíma, Központi zár, MP3 lejátszás, Szervókormány, Tempomat, USB csatlakozó

Fogyasztás: 7 liter/100km

Kaució: 100.000,-Ft

Telephely: Budapest, Győr

 

Bérleti díj: 12.000,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Opel Vivaro 9 személyes kisbusz szervóval, Klímával, központzárral, sötétített üveggel, légzsákokkal, kényelmes ülésekkel, óriási csomagtartóval, 6-os váltóval, hifivel, kedvező fogyasztással rövidebb-hosszabb távra bérelhető. Az autó újszerű állapotban van, sérülésmentes! Teljes magyarországi autópályadíj az árban! Külföldre Assistencia biztosítással vihető! Ideális kisebb-nagyobb baráti társaságoknak, családnak nyaraláshoz, teleléshez! Kérésre sofőrrel is!

 

mikrobusz berles2 mikrobusz berles3 mikrobusz berles4

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

Opel Vivaro 9 személyes mikrobusz bérlés ár

Főleg nyári időszak alatt jó előre gondoskodj a kiszemelt típus lefoglalásáról, mert ha utolsó pillanatra hagyod a bérlést, szinte biztos, hogy a szükséges időpontra és a kívánatos árkategóriában nem fogsz kedvedre valót már találni. A legtöbb bérbeadó a leelőlegezett foglalást veszi 100%-osnak, így javaslom te is tégy le egy jelképes foglalót.

Opel Vivaro 9 személyesmikrobusz kölcsönzés
1-9 nap esetén 10-14 napos időtartamra 15-29 napos időszakra 30 nap felett
18.000,-Ft/nap 15.000,-Ft/nap 14.000,-Ft/nap 12.000,-Ft/nap

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb a napi kölcsönzési díj mértéke.

 

Mikrobusz bérlés Budapest
mikrobusz berles
Opel Vivaro bérlés, kisbusz bérlés

Motor: 2000 cm3

Szállítható személyek: 9 fő

Klíma: Van!

Felszereltség: Audió eszköz, Elektromos ablak, Klíma, Központi zár, Szervókormány

Fogyasztás: 9 liter/100km

Kaució: 200.000,-Ft

Telephely: Budapest XVI. kerület.

 

Bérleti díj: 8.300,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Olcsó mikrobusz bérlés Budapesten nagyon kedvező napidíjjal, főleg hosszútávú bérlés esetén. Utastere tágas, kényelmes ülésekkel. A komfortot a beépített klíma, valamint a CD-lejátszó, hosszított kivitel, parkradar fokozza. Átlagfogyasztása kimondottan pénztárca-barát, mint ahogy a bérleti díja is az. Hosszútávú mikrobusz kölcsönzés esetén jó választás.

mikrobusz berles utaster mikrobusz berles hatul mikrobusz berles csomagter

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-1-445-4213 Laci

Mikrobusz bérlés ár

Főleg nyári szezon alatt jó előre gondoskodj a kiszemelt típus lefoglalásáról, mert ha utolsó pillanatra hagyod a bérlést, szinte biztos, hogy a szükséges időpontra és a kívánatos árkategóriában nem fogsz kedvedre valót már találni. A legtöbb bérbeadó a leelőlegezett foglalást veszi 100%-osnak, így javaslom te is tégy le egy jelképes foglalót.

Opel Vivaro mikrobusz bérlés
1-2 nap esetén 3-9 napos időtartamra 10-29 napos időszakra 30 nap felett
20.000,-Ft/nap 18.000,-Ft/nap 16.000,-Ft/nap 8.300,-Ft/nap

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb a napi kölcsönzési díj mértéke.

 

Mikrobusz bérlés menete

Az első lépés, hogy pontosítsd magadban azt, hogy milyen célra keresel mikrobuszt, milyen célra bérelnél kisbuszt. A célhoz, feladathoz közösen ki tudjuk választani azt a bérautó, vagy mikrobusz kategóriát, ami leginkább ellátja majd a megoldandó feladatot. Ha pontosítottuk és egyeztettük az igényt, akkor az általad javasolt árkategóriában keresek részedre 2-3 lehetséges típust, természetesen figyelembe véve a földrajzi viszonyokat is. Vagyis a lakhelyedhez, tartózkodási helyedhez legközelebbi mikrobuszt vagy bérautót fogom felkutatni részedre. Szerencsére Budapest különböző pontjain 18 telephely közül tudok válogatni, így ez mindig az ügyfelek elégedettségét szokta kiváltani. De ezen felül vidéken is tudok segíteni részedre. Mikrobusz bérlés Debrecen, mikrobusz bérlés Győr, mikrobusz kölcsönzés Kecskeméten, Egerben és Székesfehérváron is megoldott. Ha vannak egyedi kéréseid, azokat is bátran közöld. Akár sofőrt szeretnél, vagy kiszállítást, esetleg más tartozékokat a mikrobusz kölcsönzés mellé. (Gyerekülést, síboxot, tetőcsomagtartót, navigációt) Szinte mindegyik mikrobusz külföldre is vihető, így a mikrobusz kölcsönzés külföldre is lehetséges.

 

Hívj fel! Itt nyugodtan kérdezhetsz: 06-1-445-4213 Laci 

Ha a 9 személyes mikrobusz mégis nagy lenne, tudsz 8 fős, vagy 7 fős mikrobuszt is bérelni. Ennek részleteit megtalálod a 8 fős kisbusz bérlés, illetve a 7 fős autóbérlés című részein a weboldalnak.

 

Mikrobusz bérlés tippek, tanácsok

  • Gondolkodj előre, ne hagyd utolsó pillanatra a mikrobusz kölcsönzést.
  • Tervezd meg az útvonalat. Ne menj feleslegesen a mikrobusszal, csak a szükséges távolságot.
  • Ha hosszabb távra mész, javasolt körbenézni a különböző benzinkutakon. A népi étkezésed árát is meg tudod spórolni egy hosszabb út alatt, ha tervezetten tankolsz.
  • Bátran kérj segítséget! Pénzbe nem kerül. :)
  • Igyekezz a lakhelyedhez közel bérelni, hogy ne menjen el felesleges időd az utazgatással

Nem szeretnél pórul járni?

Vannak már rossz bérlési tapasztalataid?

Tudni szeretnéd mi jár a bérbeadók elméjébe?

ravasz-berbeado-autoberles
autoberles piros-nyil-kozepes
Kattints és tudd meg a TITKOT!

További segítség a mikrobusz bérlés Budapest szolgáltatás mellé

  Mivel szolgáltatni fogok neked, ezért további kéréseid is lehetnek:
1., kérheted a reptérre is a mikrobuszt (Ferihegyi repülőtér -Liszt Ferenc repülőtér- mikrobusz átvétel, de választhatsz vidéki, vagy külföldi repülőteret is)
2., kérhetsz kiszállítást a címedre
3., ha kell, tudok adni sofőrt is a mikrobusz mellé --> mikrobusz bérlés sofőrrel
4., klímás mikrobusz sem probléma
5., különféle tartozékok is választhatók (sí box, tetőcsomagtartó, bicikli szállító, gyerekülés, navigáció, hólánc)
6., vonóhorgos mikrobuszt is választhatsz
7., egyedi kívánságod is teljesítem

Mikrobusz bérlés Budapesten, a bérlés menete

Hogyan történik a mikrobusz bérlése?

Az első lépés, hogy pontosítsd magadban azt, hogy mi az úticél, milyen feladatot, munkát kell elvégezned, amihez a mikrobusz kölcsönzést választod. Az adott konkrét célhoz, feladathoz közösen ki tudjuk választani azt a mikrobusz kategóriát, ami leginkább ellátja majd a megoldandó feladatot. Ha pontosítottuk és egyeztettük az igényed, akkor az általad javasolt árkategóriában keresek részedre 2-3 lehetséges mikrobusz típust, természetesen figyelembe véve a földrajzi elhelyezkedésed és igényeid is. Vagyis a lakhelyedhez, tartózkodási helyedhez legközelebbi mikrobuszt fogom megkeresni részedre. Szerencsére Budapest különböző pontjain 18 telephely közül tudok válogatni, míg a vidéki városok esetén további 6 telephely jöhet szóba, így ez mindig az ügyfelek elégedettségét szokta kiváltani. Ha vannak egyedi kéréseid, azokat is bátran közöld. Akár sofőrt szeretnél, vagy kiszállítást, esetleg más tartozékokat. (Gyerekülést, síboxot, tetőcsomagtartót, navigációt)

Itt érsz el: 06-1-445-4213

Szolgáltatok NEKED! Jelezd mit kívánsz.
Laci a berlok baratja

Balesetmentes utat! Laci