Menu

Olcsó autóbérlés Skoda Felicia

autoberlesbudapest-skoda-felicia-1-3-mpi

Skoda bérlés, olcsó autóbérlés Skoda Felicia 1.3

Motor: 1300 cm3

Szállítható személyek: 5 fő

Klíma:nincs

Felszereltség: autórádió, elektromos ablakok, tükrök

Kaució: 30.000,-Ft

Telephely: Budapest, XVII. kerület, Budapest XVIII. kerület.
Az olcsó bérautó több színben van a választékunkban.

Bérleti díj: 3.500,-Ft-tól

 

A Skoda Felicia típusú bérgépkocsi B jogosítvánnyal vezethető. Külön igény esetén sofőrt is tudunk biztosítani hozzá a teljes bérlési időszakra. Az ára nagyon kedvező. Így nagyon takarékos és olcsó autóbérlés. A Skoda Felicia bérlés Budapest és Pest megye területén megoldható. A bérautó használható belföldön is, és külföldön is kérés szerint. Kis fogyasztású autó, így minimálisat kell majd tankolni bele. Ezt a bérautó modellt Budapesten több telepünkön is át tudod venni. A XVII. kerületi, XVI. kerületi, XVIII kerületi telephelyeinken egyaránt lehetséges az olcsó autó bérlés. Az autóbérlés ára függ a bérlési időtartam hosszától.

Autóbérlés olcsón! Forró drót: 06-1-445-4213 - Laci

az olcsó autóbérlés, skoda felicia bérlés típusok:

 

autoberles-budapest-skoda-felicia

Skoda bérlés, olcsó autóbérlés Skoda Felicia 1.3

Motor: 1300 cm3

Szállítható személyek: 5 fő

Klíma: nincs

Felszereltség: autórádió, elektromos ablakok, tükrök

Kaució: 30.000,-Ft

Telephely: Budapest, XVII. kerület, Budapest XVIII. kerület.
Az olcsó bérautó több színben van a választékunkban.

Bérleti díj: 3.500,-Ft-tól

Takarékos személyautó, könnyű vele a parkolás. Megbízható, nagyon ritkán hibásodik meg. Városi használatra, vagy családok számára kirándulni, nyaralni egyaránt jó választás. Igazi autóbérlés olcsón.

 

 

Olcsó autó bérlés ár, Skoda Felicia bérleti díj, árak

A napi bérleti díj több tényezőtől függ. Egyrészt a bérlési időtartam hosszától, másrészt a Skoda Felicia autó bérlés gyakoriságától. Visszatérő, törzs ügyfelek részére kedvezményes árszabást biztosítunk. Ezen túlmenően érdemes előre gondolkodni, és amennyire lehetséges előre lefoglalni a kölcsönözni szánt típust. Ennek több oka is van. Nemcsak a nagy kereslet miatti autóhiány, hanem az is, hogy aki előre lefoglalja a kiszemelt bérautót, annak sok esetben olcsóbb árat tudok biztosítani, mint annak, aki a legnagyobb kereslet kellős közepén azonnalra akar bérelni.

Részletes bérleti díjak:

1-3 napos bérlés esetén:

Bérleti díj: 4.500,-Ft / nap

4-7 napos bérlés esetén:

Bérleti díj: 4.000,-Ft / nap

30 nap feletti bérlés esetén:

Bérleti díj: 3.000,-Ft / nap
 

A megjelölt bérleti díjak, kölcsönzési tarifák naponként értendők (a megjelölt bérlési időszak hossza esetén), illetve nettó, áfa nélküli díjak.

Olcsó autó bérlés elérhetőség

Ha kérdésed van bátran csörögj, hívj, üzenj! Nem zavarsz! Szívesen vissza hívlak. 

Autóbérlés forró drót: 06-1-445-4213 - Laci

Vagy küldj e-mailt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Olcsó autó bérlés mellé kölcsönözhető extrák, kiegészítők, tartozékok, szolgáltatások

Számos tartozék bérelhető még a Skoda Felicia autó mellé.

GPS navigációs rendszer, gyermekülés, gyerek magasító. Téli időszakban pedig hólánc, síbox. Vannak típusok amik gyári tartozéka a vonóhorog. Így, ha utánfutót akarsz húzni, az sem akadály.

Ezen felül ki is tudjuk házhoz szállítani, a bérlés végeztével akár érte is tudunk menni. Amennyiben szükség van rá, a teljes bérlés idejére sofőrt is tudunk biztosítani a kibérelt autó mellé. A sofőr több nyelven is beszél. Magyar, angol, német, francia, arab nyelvtudás biztosított.

Egyes típusokhoz tetőcsomagtartót és bicikli szállítót is tudunk adni.

Bérlői tapasztalatok, vélemények

"Takarékos kisautó. - Jolika"

"Szerencsére nem fogyasztott sokat, így jó árban jött ki a kölcsönzés - Ica"

"Igaz nem egy új darab, de a célnak teljesen megfelelt - Tékai Roland"

"Jó hogy házhoz tudták hozni a bérautót, mert nekem nem lett volna elmenni érte - Évike"

Autóbérlés forró drót: 06-1-445-4213 - Laci

Maga az autóbérlés sok bérlő részére egy kellemetlen nyűg, hisz valójában egy adott cél, feladat ellátása végett szoktak autót bérelni. A bérautó kapcsán felmerülő összes tennivalót bízd bátran rám. Leveszem a terhet a válladról, és a tudásom szerint a bérlésen túlmenően is ellátlak hasznos tanácsokkal, ötletekkel. Lehetnek egyedi kéréseid, speciális problémád, mond el bátran. Azért vagyok, hogy segítsek. Számomra nem a bérautó kiadása a lényeges, hanem az, hogy a feladatot, ami miatt az olcsó autóbérlés lett a választásod maradéktalanul ellássa és közben jól is érezd magad. Maga a Skoda Felicia egyébként jó választás, mert amellett, hogy takarékos és viszonylag könnyű vele a parkolás is, még megbízható autó is. Ráadásul akár 5 fő számára is van hely benne. Ha viszont több a csomag, vagy az 5 fővel hosszabb távra mentek, érdemesebb a kombit választani belőle.

Szolgáltatok NEKED! Jelezd mit mire lenne szükséged.
Segítek!

Jó utat! Laci