Menu

Reptéri Transzfer Teslával

Reptéri Transzfer Teslával. Válassz Modern és Környezetbarát transzfert a reptérre és a reptérről. Transzfer vidékről és Transzfer vidékre is. A reptéri transzfer igénybevételére Tesla bérlést biztosítok sofőrrel együtt.

REPTÉRI TRANSZFER  FERIHEGY TRANSZFER

Tesla Model 3 Ferihegy Transzfer
Tesla transzfer

Rendelés: 06-20-559-2925

Ferihegy Transzfer Tesla Model 3 gépkocsival. Panoráma tető (színezett, ultraibolya sugárzás elleni védelemmel), digitális többzónás klíma, fűtött ülések (elől és hátul), Prémium HIFI (14 hangszóró + mélynyomó), USB töltő (4x), dinamikus gyorsulás (3.9 másodperc / 100km/h, 4 kerék meghajtással). Maximum 4 fő, és az első 85 literes és hátsó 340 literes csomagtartóba (összesen 425 literes) elférő csomagok reptérre történő eljuttatását vállalom. A transzfert az általad megadott címről, és az általad megadott időpontra és címre végzem.

Tesla repteri transzfer utaster e Repteri transzfer csamagter h Tesla repteri transzfer utaster h Tesla repteri transzfer csomagter e

Reptéri Transzfer Rendelés! Hívj! 06-20-559-2925 Laci

REPTÉRI TRANSZFER ÁR, FERIHEGY TRANSZFER ÁRA

repteri transzfer

Budapestről a reptéri transzert, Ferihegy transzfert a felvételi címtől függő távolság miatt három különböző fix áron biztosítom.

Reptéri transzfer árak

A feltüntetett árak, bérleti díjak egy adott címről a cél állomás címére, egy fuvar költségét tartalmazzák. A transzfer alatt további címeket nem érintünk. A megadott árak tartalmaznak minden adót és költséget. Minden esetben számlás árak.

ZÖLDDEL jelzett címek
KÉKKEL jelzett címek
NARANCCSAL jelzett címek
8.000,-Ft / fuvar 11.000,-Ft / fuvar 12.000,-Ft / fuvar

Tapasztalt sofőrt biztosítok a Tesla reptéri transzferhez. Javasolt előre megtervezned az utazásod, és mielőbb lefoglalni a kiszemelt időpontot. Amennyiben utolsó pillanatra hagyod az ügyintézést, nem biztos, hogy fogsz szabad gépkocsit találni pont abban az időpontban, amikor a fuvarra szükséged lenne. Tervezz előre. Bérlési tanácsokért bátran fordulj hozzám, mert szívesen segítek!

Ferihegy Transzfer Rendelés! Hívj! 06-20-559-2925 Laci

Külföldi és belföldi reptéri Transzferek (Pozsony, Bécs, Debrecen, Győr, Sármellék, Pécs)

Egyéb reptéri transzer igényeidet is kiszolgálom. Akármelyik belföldi reptérre szeretnél ejutni, állok a rendelkezésedre. Nemcsak induló utasok reptérre történő eljuttatásában segítek, hanem a reptérre érkező utasok hazaszállításában is közreműködök. Amennyiben Pécs Reptér, Debrecen Reptér, Sármellék reptér, hívj és megszervezem az igényed alapján a transzfert. A díjazás fél áron történik a Taxisokhoz képest.

FONTOS tanácsok reptérre utazók részére

  • Indulj megfelelő időben! Inkább érkezz korábban 1 órával, semmint lekésd a géped.
  • Ellenőrizd le a csomagjaid mielőtt elindulnál. Indulást megelőző este ellenőrizd le, hogy minden bepakoltál-e. A reptérről nem tudsz már hazaugrani.
  • Tervezz előre! Rendeld meg a reptéri transzfert előre, hogy biztos legyen a szabad helyed.
  • Ellenőrizd a csomagok méretét! Így biztosíthatod, hogy minden beférjen az autóba.

Itt érsz el: 06-20-559-2925

Szolgáltatok NEKED! Reptéri Transzfer ITT
Laci a berlok baratja

Jó utat! Laci