Reptéri Transzfer Teslával

Reptéri Transzfer Teslával. Válassz Modern és Környezetbarát transzfert a reptérre és a reptérről. Transzfer vidékről és Transzfer vidékre is. A reptéri transzfer igénybevételére Tesla bérlést biztosítok sofőrrel együtt.

Reptéri transzfer Ferihegy transzfer

Tesla Model 3 Ferihegy Transzfer

Reptéri Transzfer Teslával Ferihegy Transzfer Tesla Model 3
Reptéri Transzfer Teslával Ferihegy Transzfer Tesla Model 3

Rendelés: 06-20-559-2925

Ferihegy Transzfer Tesla Model 3 gépkocsival. Panoráma tető (színezett, ultraibolya sugárzás elleni védelemmel), digitális többzónás klíma, fűtött ülések (elől és hátul), Prémium HIFI (14 hangszóró + mélynyomó), USB töltő (4x), dinamikus gyorsulás (3.9 másodperc / 100km/h, 4 kerék meghajtással). Maximum 4 fő, és az első 85 literes és hátsó 340 literes csomagtartóba (összesen 425 literes) elférő csomagok reptérre történő eljuttatását vállalom. A transzfert az általad megadott címről, és az általad megadott időpontra és címre végzem.

Reptéri Transzfer Rendelés! Hívj! 06-20-559-2925 Laci

Reptéri transzfer ár, Ferihegy transzfer ára

Reptéri Transzfer ár Ferihegy transzfer ára

Budapestről a reptéri transzert, Ferihegy transzfert a felvételi címtől függő távolság miatt három különböző fix áron biztosítom.

Reptéri transzfer árak

A feltüntetett árak, bérleti díjak egy adott címről a cél állomás címére, egy fuvar költségét tartalmazzák. A transzfer alatt további címeket nem érintünk. A megadott árak tartalmaznak minden adót és költséget. Minden esetben számlás árak.

ZÖLDDEL jelzett címek

8.000,-Ft / fuvar

KÉKKEL jelzett címek

11.000,-Ft / fuvar

NARANCCSAL jelzett címek

12.000,-Ft / fuvar

Tapasztalt sofőrt biztosítok a Tesla reptéri transzferhez. Javasolt előre megtervezned az utazásod, és mielőbb lefoglalni a kiszemelt időpontot. Amennyiben utolsó pillanatra hagyod az ügyintézést, nem biztos, hogy fogsz szabad gépkocsit találni pont abban az időpontban, amikor a fuvarra szükséged lenne. Tervezz előre. Bérlési tanácsokért bátran fordulj hozzám, mert szívesen segítek!

Ferihegy Transzfer Rendelés! Hívj! 06-20-559-2925 Laci

Külföldi és belföldi reptéri Transzferek
(Pozsony, Bécs, Debrecen, Győr, Sármellék, Pécs)

Egyéb reptéri transzer igényeidet is kiszolgálom. Akármelyik belföldi reptérre szeretnél ejutni, állok a rendelkezésedre. Nemcsak induló utasok reptérre történő eljuttatásában segítek, hanem a reptérre érkező utasok hazaszállításában is közreműködök. Amennyiben Pécs Reptér, Debrecen Reptér, Sármellék reptér, hívj és megszervezem az igényed alapján a transzfert. A díjazás fél áron történik a Taxisokhoz képest.

FONTOS tanácsok reptérre utazók részére

Itt érsz el: 06-20-559-2925

 

Jó utat!

Szolgáltatok NEKED!
Reptéri Transzfer ITT

Laci az autóbérlők barátja

Laci

A Bérlők Barátja

telefonos lany 03

Kérj GYORS, személyes tájékoztatást az autóbérlési lehetőségekről most!

Ajánlat vagy visszahívás kéréséhez