Menu

Tesla bérlés

Tesla Model S, Model X és Model 3 bérlés. Próbáld ki az elektromos autók prémium kategóriáját. Egyedi gyorsulás, szinte hangtalan, nagyon csendes működés. Menet közben csak a gumik beszűrődő halk, suhanó hangját hallod. A bérelhető Tesla Modellek mindegyike extrákkal teli, így a Tesla bérlés nemcsak az autó műszaki tulajdonságaival fog lenyűgözni, hanem biztosítja a kényelmet is számodra a bérlés teljes időtartama alatt. Igazi csúcstechnológia!!

 

Tesla Bérlés Budapesten
Tesla Model S 90D berles
Tesla Model S 90 D bérlés

Motor: Elektromos, 417 LE

Szállítható személyek: 5 fő

Ingyenes Töltés: Van!

Felszereltség: Panoráma tető, ESP, Ingyenes Supercharger töltés, stb...

Hatótáv: Teljes feltöltéssel 350-380km

 

Telephely: Budapest XVIII. kerület.

 

Bérleti díj: 24.190,-Ft-tól

 

Infó: 06-20-947-7877

Nagyon modern autó. Magas és bőséges extralistával rendelkezik. Az egyedi és páratlan gyorsulási és menetteljesítményen túl, pazar élményt biztosít a Tesla bérlése alatt a panoráma tető, és a magas minőségű bőr utastérborítás is. A gépkocsiban minden elektromosan állítható, menetstabilizáló rendszerrel felszerelt, tech csomaggal rendelkezik. 17 colos, óriás kijelzőn tudod az összes szükséges funkciót állítani, és itt kapott helyet a profi külső tolató kamera is, ami természetesen éjszaka is az infravörös technológiának köszönhetően maximális támogatást biztosít részedre nemcsak tolatáskor, hanem menet közben folyamatosan. A bérelhető Tesla légrugóval felszerelt, így nemcsak az alacsony súlypontjának köszönhetően, hanem emiatt is maximálisan biztosított a menetstabilitása. A gépkocsi használatát kimondottan segíti az ingyenes Supercharger töltési lehetőség is. A Tesla bérautóhoz CHAdeMo és TYPE 2-es töltőkábelt is biztosítok részedre, így a Tesla saját töltőpontjain kívül is rengeteg helyszínen tudod ingyenesen, és gyorsan tölteni a gépkocsit akár Magyarországon, vagy szerte Európában.

Tesla Model S 90D berles budapest Tesla Model S 90D muszerfala tesla berles model s napfenyteto bo
Tesla Model S oldala Tesla Model S utastér Tesla bérautó panoráma tető

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-20-947-7877 Laci

Tesla Model S bérlés ár

Szeretném elérhetővé tenni számodra is a Tesla Model S prémium luxus autót. A bérlési árakat ennek megfelelően alakítottam ki részedre. Hosszút távú Tesla bérlés esetén (éven túli bérlés) kérj egyedi árat!

Tesla bérlés Budapesten 
31 nap felett 8-30 napos időszakra 4-7 napos időszakra 2-3 napos időszakra
24.190,-Ft/nap 35.500,-Ft/nap 40.500,-Ft/nap 43.500,-Ft/nap

 

Tesla Model X Bérlés Budapesten
Tesla Model X berles
Tesla Model X P90D bérlés

Motor: Elektromos, 762 LE

Szállítható személyek: 7 fő

Ingyenes Töltés: Van!

Felszereltség: Panoráma tető, ESP, Spotify, Ingyenes Supercharger töltés, stb...

Hatótáv: Teljes feltöltéssel 330-360km

 

Telephely: Budapest XVIII. kerület.

 

Bérleti díj: 26.900,-Ft-tól

 

Infó: 06-20-947-7877

Tesla terepjáró. Ez a típus a létező összes extrával fel van szerelve. (még vonóhorog is van rajta). 7 személyes, minden ülése egyedileg fűthető, a hátsó ülései elektromosan mozgathatók. A hátsó utasok ki és beszállását a felfelé nyíló ajtók könnyítik. A bérelhető Tesla Model X nagy utastérrel rendelkezik, így biztosítva a kényelmes utazást akár a 7 fő részére. Tesla internet és ingyenes Spotify is a rendelkezésedre áll a bérlés ideje alatt az autóban. Természetesen a töltést ebben az esetben is ingyenesen el tudod végezni Magyarországon is több mint 5 Tesla Supercharger töltőállomás segítségével. A Tesla bérlés rövid és hosszú távra is elérhető.

Tesla Model X Berles Vonohorog Tesla Model X Berles belso Tesla Model X Berles kepernyo Tesla Model X utaster
Tesla Model X vonóhoroggal Tesla Model X utastér hátul Tesla Model X kezelőfelület Tesla Model X utastér

Állok rendelkezésedre! Hívj fel! 06-20-947-7877 Laci

Tesla Model X bérlés ár

Szeretném elérhetővé tenni számodra is a Tesla Model X prémium luxus autót. A bérlési árakat ennek megfelelően alakítottam ki részedre. Hosszút távú Tesla bérlés esetén (éven túli bérlés) kérj egyedi árat!

Tesla Model X bérlés Budapesten
31 nap felett 11-30 napos időszakra 4-10 napos időszakra 2-3 napos időszakra
26.900,-Ft/nap 59.900,-Ft/nap 79.900,-Ft/nap 99.900,-Ft/nap

 

 

Tesla bérlés Budapest XVII. kerületben
Tesla Model 3 berles
Tesla Model 3 Long Range FSD elektromos autó bérlés

Motor: Elektromos, 346LE

Szállítható személyek: 5 fő

Ingyenes Töltés: Van!

Felszereltség: Audió eszköz, Elektromos ablak, Klíma, Teljes önvezető funkció - Full Self Drive, ESP, Tempomat. LED világítás, ingyenes Supercharger töltés, navigáció, stb...

Hatótáv: Teljes feltöltéssel 480-520km

 

Telephely: Budapest XVIII. kerület.

 

Bérleti díj: 18.000,-Ft-tól

 

Infó: 06-20-947-7877

Dinamikus gyorsulás, kényelmes úttartás, nagy megbízhatóség, letisztult modern vonalak jellemzik a Tesla Model 3-as családot. A Long Range megemelt hatótávval ellátott, így akár 500km-es távot is meg tudsz tenni egyetlen töltéssel. Összkerékmeghajtás, teljes önvezető funkció és további rengeteg kényelmi extra (számítógépes játékok, HD képernyő, Netflix, You Tube, Spotify és további szolgáltatások..), ami magával ragadó élményt nyújt. Igazi prémium hang és képtechnika. Emelett egy nagyon jól használható autó a mindennapokban. Városi közlekedésre előnyösebb, mint a Model S vagy Model X modellek, mivel a méretei picit kisebbek, így a parkolás és a városi közlekedés egyszerűbb vele, de ez a használhatóságot csöppet sem csökkenti. Egy 4 tagú család részére is remek útitárs a mindennapokra.

Tesla Model 3 berles muszerfal Tesla Model 3 kolcsonzes Tesla Model 3 berlese Budapesten
Tesla Model 3 bérautó utastér Tesla Model 3 bérautó Tesla bérautó utastér

Állok rendelkezésedre! Kérdésed lenne? Hívj fel! 06-20-947-7877 Laci

Tesla elektromos autó bérlés ár

A Tesla bérlés részeként ingyenes Supercharger töltési lehetőséget is adok, így a Tesla nemzetközi elektromos töltőhálózatát térítésmentesen tudod használni. Ezen felül CSS és TYPE 2 szabványú töltési lehetőséget is biztosítok, hogy akár az otthonodban, vagy az ország további elektromos töltő pontjain is tudod tölteni a Tesla bérautót.

Tesla bérlés ár 

2-3 napos időtartamra 4-10 napos időszakra 11-30 napos időszakra 31 nap felett
39.500,-Ft/nap 37.000,-Ft/nap 32.500,-Ft/nap 18.000,-Ft/nap

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb az előre fizetendő napi bérleti díj összege. Éven túli, hosszútávú Tesla bérlésre kérj egyedi árat!

Tesla bérlés menete

Ha a prémium kategóriás Tesla bérautóban gondolkodsz, fontos, hogy vedd figyelembe az elektromos autókkal kapcsolatos tényezőket. Igaz a Tesla Model S hatótávja kimagasló az elektromos autók között (közel 500km-es), mégsem hasonlíthatod egy hagyományos robbanómotoros autó hatótávolságához. Ráadásul egyenlőre még nincs minden utcasarkon elektromos töltőállomás sem, ezért tanácsos előre megtervezned az útvonalad. A lehetséges ingyenes töltőállomások listáját több telefonos Applikációban is megtalálod. (Például iOS ITT és Android verzió ITT) A Teslát tudod otthoni elektromos hálózatról is tölteni, de készülj fel, hogy 220V-os hálózatról a töltési idő kb 30-36 óra időtartamot vesz igénybe. Ha tudod otthon 3 fázisú hálózatról tölteni, akkor a gyári töltőkábellel kb 6-8 óra lesz a töltési idő.  Ha a töltést Supercharger töltőállomáson végzed, nagyjából 30-40 perc alatt végzel. CHAdeMO átalakítóval (amit a bérautó mellé biztosítok részedre) gyorstöltő pontokon kb 1 óra 20 perc a töltéshez szükséges időtartam. TYPE 2-es szabványú csatlakozóval (ilyet is kapsz a bérautó mellé) nagyjából 3.5 órával kalkulálj. Az akkumulátorok megóvása érdekében ne merítsd 20% alá a töltöttségi szintet, és rendszerint csak 80%-ig töltsd.

 

Érdemes egy időpontra, vagy azonos időpontok köré szervezni az utazásokat, ellátandó feladatokat, mert minél hosszabb távú a bérlés, annál kedvezőbb a napi kölcsönzési díj mértéke.

 

Hívj fel! Itt nyugodtan kérdezhetsz: 06-20-947-7877 Laci 

 

Tesla bérlés tippek, tanácsok

  • Gondolkodj előre, ne hagyd utolsó pillanatra a bérlést.
  • Tervezd meg az útvonalat, előre határozd meg, mely pontokon fogod a Teslát tölteni.
  • Bátran kérj segítséget! Pénzbe nem kerül. :)
  • Ne merítsd le az akkumulátort 20%-os szint alá
  • Lehetőség szerint 80% körüli szintre töltsd csak az akkumulátort
  • Városban a fék helyett használd a generátor üzemmódot. Így a fékezési energiát az akkumulátor visszatöltésére tudod felhasználni.
  • A Tesla bérlés nem versenyautó üzemmód! Tartsd be a KRESZ szabályait minden esetben.

További segítség a Tesla bérlés Budapest szolgáltatás mellé

  Mivel szolgáltatni fogok neked, ezért további kéréseid is lehetnek:
1., kérheted a reptérre is a Tesla bérautót (Ferihegyi repülőtér -Liszt Ferenc repülőtér- bérautó átvétel, de választhatsz vidéki, vagy külföldi repülőteret is)
2., kérhetsz kiszállítást a címedre
3., speciális oktatást adok, hogy megismerd a Tesla bérautót
4., egyedi kéréseid is teljesítem

Itt érsz el: 06-20-947-7877

Szolgáltatok NEKED! Jelezd mit kívánsz.
Laci a berlok baratja

Jó utat! Laci

 

 

 

 

 

  A weboldalon feltüntetett Tesla bérlés díjak tájékoztató jellegűek. A forint árfolyamváltozásától, illetve más piaci folyamatok hatására változnak. A jelenleg szabad bérautó választékről érdeklődj elérhetőségeimen.