Menu

Tréler bérlés

A tréler bérlés fontos pont az olyan eszközök szállításánál, mint a motorok, autók. Trélereket több félét is mutathatunk típus és fajta szerint, és amennyiben úgy érzed, hogy nem pont a tréler a megfelelő eszköz, amivel szállítani szeretnél, akkor nézz utána a kisteherautó bérlés kínálatunknak, vagy az IVECO bérlés lehetőségnek. Olcsóbb, kisebb megoldást, nyújthat még az olcsó kisteherautó bérlés. A tréler bérlés, az autószállító bérlés szolgáltatást bárki igénybe veheti. Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy a bérelt autószállító tréler saját tömege és az arra felhelyezett személyautó tömege vontatható legyen a vontatásra tervezett személyautóval. A bérelt tréler vontatása például mikrobusszal megoldható. Fontos, hogy egy trélerre nem tehetünk fel nagyobb tömegű személyautót, mint amekkorát az autószállító tréler lehetővé tesz, azaz nagy trélerrel kisautót lehet vinni, de kis trélerrel nagyot nem. Természetesen motorszállító tréler bérlésre is van lehetőség.

Tréler bérlés Budapest árak, bérjármű választék

Budapesten több telephelyünk is van, ideális tehát a lakóhelyedhez közel keresni bérjárművet. Bármilyen kérdéssel nyugodtan keress fel engem, és állok rendelkezésedre. Tréler bérlés budapesten olcsón tőlünk! Ha nem vagyok elérhető, visszahívlak!

 

Motorszállító tréler Bérlés Budapest XXI. Kerület
motorszallito treler berles
Motorszállító tréler bérlés

Állapot: kitűnő

Szállítható motorok száma: 3 db

Tartozékok: spaniferek

Szín: ezüst

Gyártási év: 2002

Kaució: 50.000,-Ft

Telephely: Budapest XXI. kerület.

 

Bérleti díj: 4.000,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Bérelhető motorszállító tréler okos döntés azoktól, akik motorjukat szeretnék szállítani, de nem akarnak drágán furgont bérelni hozzá. Olcsó és hatékony megoldás mindenkinek. Ez a szuper bérelhető motorszállító tréler az EU tagállamain belül bármerre közlekedhet, minden engedély megvan rá. Most akár 4.000,-Ft napi bérleti díjért a Tiéd lehet. Megtalálni és kibérelni a XXI. Kerületben tudod. Válaszd motorod szállítására, motorszállító utánfutónak, vagy motorszállító trélernek.

Motorszállító Tréler bérlés árak

A feltüntetett árak, bérleti díjak naponta értendők a megadott bérlési idő hossza esetén.

10 napi bérlés felett 1-10 nap között
Kaució Bérelhető legkevesebb nap
4.000,-Ft / nap 5.000,-Ft / nap 50.000,-Ft 1 nap

Érdemes a trélerek bérlését előre tervezni, ugyanis gyakori eset, hogy elkapkodják egymás elől az emberek, így, ha az utolsó pillanatra hagyod, nem csak a trélerek nem maradnak számodra elérhetővé, de az olcsóbb furgonok sem. Intézkedj minél előbb! Foglalj most! Telefonálj: 06-1-445-4213

 

Autószállító tréler Bérlés Budapest XXI. Kerület
autoszallito treler berles
autószállító tréler bérlés

Állapot: kitűnő

Szállítható autók száma: 1 db

Tartozékok: spaniferek

Szín: fa (barna)

Gyártási év: 1997

Kaució: 50.000,-Ft

Telephely: Budapest XXI. kerület.

 

Bérleti díj: 4.000,-Ft-tól

 

Infó: 06-1-445-4213

Ezt az autószállító trélert választják, azok, akik autójukat a lehető legoptimálisabban, és legolcsóbban szeretnék elszállítani. Neked is ezt ajánlom, mert gyönyörű fából készült külseje még vonzóbbá teszi. Most olcsón a Tiéd lehet! Tréler bérlés Budapesten, vagy környékén. Keresd nálunk a legjobb ajánlatokat. Legolcsóbb trélerek, utánfutók nálunk! Hívj bátran! Mentsd el a számomat, arra az esetre, ha lerobbannál, hiszen olcsóbb kibérelni egy autószállító trélert, mint autómentőt hívni.

Autószállító Tréler bérlés árak

A feltüntetett árak, bérleti díjak naponta értendők a megadott bérlési idő hossza esetén.

10 napi bérlés felett 1-10 nap között
Kaució Bérelhető legkevesebb nap
4.000,-Ft / nap 5.000,-Ft / nap 50.000,-Ft 1 nap

Foglald le még ma! Kedvező áron, olcsón autószállító trélereket és motorszállító trélereket biztosítunk azoknak, kik szállítani szeretnének. Tréler Budapesten, ilyen remek áron nálunk kapható!

Az autószállító tréler bérlés szolgáltatás igaz, hogy szervezést igényel, de mindenképp olcsóbb, mint egy autómentő, autószállító megrendelése, ugyanakkor, ha például műszaki hiba miatt válik mozgásképtelenné egy autó, amiben 5 utas tartózkodik, akkor egy nagyobb létszám szállítására alkalmas vontató járművel (pl: mikrobusz) az utasok is szállíthatóak, a vontató mikrobusszal pedig a megbérelt autószállító tréler vontatható. Ezzel a megoldással tehát a kiadás csökkenthető, illetve idő takarítható meg. Az autómentő megrendelésekor a példában említett 5 utas tovább szállítása az autómentővel nem megoldható, így azt külön meg kell szervezni, ami további költségeket és időveszteséget jelent.

Hívj fel bizalommal! 06-1-445-4213 Laci