Autóbérlés Budapest szolgáltatások

Bérlőink számára mindent elkövetünk, hogy az autóbérlés a leginkább az igényeik szerint történjen. Ennek érdekében több vásárlóbarát szolgáltatást is bevezettünk.

  1. NON STOP nyitva tartással üzemelünk. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a szokásos hétköznapi nyitvatartási időben, hanem azon túl is fogadjuk kedves ügyfeleinket. Legyen szó késő estéről, munkaszüneti napról, vagy a hétvégéről. Ez nem csak a telefonok felvételére korlátozódik, hanem a bérautók kiadására, vissza vételére is.
  2. Alacsony a kaució. A kauciót úgy állapítottam meg, hogy minden bérlő számára kifizethető legyen. Ez számszerűsítve azt jelenti, hogy jelképes 30.000,-Ft-os kaucióval is már működhet az autóbérlés egyes típusok esetében. Persze lesz, akinek ez is sok, de sajnos a korábbi időszakok rossz tapasztalatai miatt nem tudok eltekinteni a kauciótól.
  3. Több telep, széles autó kínálat, stratégiai partnerek. Számos telephellyel dolgozok együtt. Ennek az az eredménye, hogy több lehetőséged is van a bérautó átvételére, illetve nagy a választék amiből választani tudsz. Ez nem csak a típus miatt lényeges, hanem amiatt is, mert a nagy bérlői kereslet miatt sokszor előfordulhat, hogy pont a kiszemelt autó nincs benn, és ekkor jól jön, ha tudok ajánlani egy hasonló paraméterűt helyette.
  4. Rugalmas autóbérlés árak. A több telephely és nagy választék azt is biztosítja a számodra, hogy árban is rugalmas tudok lenni. Így pénzügyileg is jól fogsz járni, ha engem keresel, velem üzletelsz.
  5. Nem csak konkrétan a bérlés miatt kereshetsz. Mivel lényeges a tényleges, és személyes kiszolgálásod számomra, ezért a segítségedre vagyok szélesebb területen is. Akár ha az utazásod további részleteire vonatkozóan kell segítség, tanács, akár egyéb témában.
  6. Biztosítói anomáliák kezelése. Nagyon jó biztosítási kapcsolatokkal rendelkezem. Ha bármi biztosítói nehézséged, vitád van, igényed lenne valamilyen káreset kapcsán szakirányú segítségre, keress bizalommal. Segítek.

Laci – +36 1 445 4213

telefonos lany 03

Kérj GYORS, személyes tájékoztatást az autóbérlési lehetőségekről most!

Ajánlat vagy visszahívás kéréséhez