A gépjármű finomhangolásában Jenson Button, a McLaren F1-pilótája is részt vett. Az autó szerepelt már könnyűzenei videóklippben is, nem hiába, elképesztően gyönyörű és dögös! Kipróbálhatod élményvezetés keretein belül 30 és 60 percere, ennek részletei felől érdeklődj telefonon vagy emailben.

Bérlésednél vedd figyelembe, hogy nem csak te vagy az egyetlen bérlő, vagy érdeklődő. Ha utazni kívánsz és tudod, hogy bérautót kell választanod, tedd meg minél előbb, nehogy elkapkodják előled a legjobb választásokat, lehetőségeket. Sportautó bérlés Budapesten nálam, gyors kiszolgálással, ügyfélbarát megoldásokkal várom a bérelni vágyó új vendégeket.

Cabrió bérlés Budapest területén, a lehető legkedvezőbb árakon. Hatalmas autóparkból tudsz választani kedvedre, vagy vedd fel a kapcsolatot velem és szívesen segítek neked! Amennyiben nem tudnám azonnal felvenni, hagyhatsz üzenetet, vagy írhatsz e-mailt. Újdonságokért, friss hírekért, információkért iratkozz fel hírlevelemre, így naprakész lehetsz minden új akció, vagy kedvezmény területén.

telefonos lany 03

Kérj GYORS, személyes tájékoztatást az autóbérlési lehetőségekről most!

Ajánlat vagy visszahívás kéréséhez