100 euroért bírságmentesség

Száz eurós tagdíjért cserébe kiválthatják a közúti bírságokat Csehországban és Szlovákiában a polgári társulás tagjai.

szlovak rendor

A már Szlovákiában és Csehországban működő egyesület azt ígéri a tagjainak, hogy vállalja a közlekedési kihágások miatt megbírságolt személyek jogi képviseletét. Abban az esetben, ha nem sikerül a rendőrség által megszabott bírság kifizetése alól felmenteni az illetőt, akkor az egyesület átvállalja a büntetés kifizetését. A 100 eurós tagdíjat évente kell fizetni és az enyhébb bírságokkal szemben közel mindenre kiterjedő oltalmat biztosít.

A védelmet nem minden esetben tudják garantálni, hiszen ha valaki baleset okozásában bűnös, illetve alkohol vagy egyéb más tudatmódosító szerek hatása alatt van a kihágás pillanatában, akkor az elkövetőnek nem tudnak segítséget nyújtani. Azonban, ha a szervezet tagját gyorshajtás, szabálytalan előzés, vezetés közbeni telefonálás vagy bármely más “enyhébb” kihágás miatt szándékozzák megbüntetni, megóvják a díj kifizetésétől.

Az szabálytalanság elkövetőjének nincs más dolga, mint a helyszínen a bírság kifizetését visszautasítani, az elkövetést el nem ismerni és kérni , hogy az ügyét kihágási eljárás keretén belül rendezzék. Ezt követően a szervezet meghatalmazást kér az ügyféltől, és ennek alapján képviseli az eljárás során.

Az ötlettel kapcsolatban a szlovák rendőrség még nem alakított ki meghatározó véleményt. “Amennyiben valakinek kétségei vannak a bírság kiszabásával kapcsolatban, az ellenőrzést végző hatósághoz fordulhat” – mondta az ügy kapcsán Michal Slivka, az országos rendőr-főkapitányság szóvivője.


Autóbérlés tippek, tanácsok

Nem szeretnél pórul járni?

Vannak már rossz bérlési tapasztalataid?

Tudni szeretnéd mi jár a bérbeadók elméjébe?

További segítség az autóbérlés Budapest szolgáltatás mellé

Mivel szolgáltatni fogok neked, ezért további kéréseid is lehetnek:

Autóbérlés Budapesten, a bérlés menete

Hogyan történik az autóbérlés?

Az első lépés, hogy pontosítsd magadban azt, hogy milyen célra keresel bérautót, milyen célra bérelnél személygépkocsit.

A célhoz, feladathoz közösen ki tudjuk választani azt a bérautó, vagy kisbusz kategóriát, ami leginkább ellátja majd a megoldandó feladatot.

Ha pontosítottuk és egyeztettük az igényed, akkor az általad javasolt árkategóriában keresek részedre 2-3 lehetséges verziót, természetesen figyelembe véve a földrajzi viszonyokat is. Vagyis a lakhelyedhez, tartózkodási helyedhez legközelebbi kisbuszt vagy bérautót fogom felkutatni részedre.

Szerencsére Budapest különböző pontjain 15 telephely közül tudok válogatni, így ez mindig az ügyfelek elégedettségét szokta kiváltani. Ha vannak egyedi kéréseid, azokat is bátran közöld. Akár sofőrt szeretnél, vagy kiszállítást, esetleg más tartozékokat. (Gyerekülést, síboxot, tetőcsomagtartót, navigációt)

telefonos lany 03

Kérj GYORS, személyes tájékoztatást az autóbérlési lehetőségekről most!

Ajánlat vagy visszahívás kéréséhez