Csajozás Bérautóval? Még erre is használhatod!

Top 10 használtautó flörtöléshez

Egy bérautó sok mindenre használható. Ismerkedésben vajon mennyit segít? Az autobild.de készített egy felmérést. Itt a 10-es toplista!

noi kedvencek

Nem feltétlenül a luxusautók és sportkocsik után epekednek a hölgyek – derül ki a német Auto Bild autós szaklap összeállításából. A női szemeket vonzó járművek listájára néhány ismert típus mellett a Trabant 601-es, a Jeep Wrangler és egy öreg lakóautó is felkerült.

A német Auto Bild összeállítást készített azokról a járművekről, amelyekkel a legnagyobb esélyekkel lehet elcsípni egy-egy fürkésző női pillantást a városi forgalomban, vagy amelyekkel netán romantikus kalandba bonyolódhatunk. Meglepő módon egy elektromos autó áll a lista élén. A használtan már 6500 eurótól megvásárolható, keskeny és bájos Renault Twizy sofőrje felé csak úgy özönlenek a kérdések minden megállásnál, amiből jó ismerkedési lehetőségek alakulhatnak ki. Felnyitott szárnyas ajtónál egy „elvihetlek egy körre” kérdésre különösen a környezettudatos hölgyek tudnának nehezen nemet mondani. A belvárosi utcák igazi casanovája mégsem elsősorban a Twizy, hanem (kétkerekű kakukktojásként) az elterjedt és sokak által ismert Vespa robogó.

A 67 éve gyártott olasz klasszikus kismotor kikezdhetetlen stílusérzékről árulkodik, akárcsak a Porsche 911 Carerra kabrió 1983-ban bemutatott szériája, amelyben nem csak a nyitott utastér volt léghűtésű, hanem a kocsi farában dohogó hathengeres bokszermotor is. Egy ilyen öreg Porsche egyaránt hirdeti a tulajdonos jó módját és száguldás iránti szenvedélyét.

Ezzel nem ér véget a nyitott sportautók sora az Auto Bild top 10-es összeállításában. A jó vezethetőség, és az egyszerűbb vonalak kedvelőinek Mazda MX-5-öt, a vadabb, merészebb stílust és dübörgő motort kedvelőknek az Amerikából használtan olcsón behozható V8-as Ford Mustangot, a retró stílusra, visszafogottabb megjelenésre vágyóknak pedig a Mini Cabriót ajánlják – bár utóbbi esetében az azonos neműek érdeklődésére is érdemes azért számítani.

Az ínyencek egy örökzöld angol roadsterrel, a Morgannel induljanak hódító útra, amely több mint 50 éve változatlan formában és műszaki tartalommal (például favázon) készül, viszont nem büntet a veteránautók nehézségeivel.

Veterán
Veterán forma, de mégis új kivitel
Morgan Roadster

Elsőre elég furcsának tűnhet, de egy lakóautó is felkerült a flörtjárgányok listája, méghozzá nem éppen hétköznapi és megszokott darab: a Mercedes T1 Camper. A korábbi típusok esetén is vitatott, hogy vajon Magyarországon is hasonló eredmények születtek volna hiszen egy farmotoros, első vagy második generációs Volkswagen kisbusz sokkal vidámabb hippi-hangulatot áraszt a rohammentő-fazonú Mercedesnél, de maga a kategóriaválasztás abszolút jogos. Szörfdeszkával a tetőn egy tengerparti kiruccanásnál, vagy zenei fesztiválra érkezve igazi aduásznak bizonyulhat a gördülő nappali (vagy ha úgy tetszik, hálószoba), amivel praktikum terén nem veheti fel a versenyt a lista utolsó előtti helyezettje, a nyitott Jeep Wrangler – viszont Amerikai utcáihoz hasonlóan Európában is igazi szabad szellemű kalandornak mutatja gazdáját.

Az Auto Bild-féle flörtölős autós toplista legvégső tagja a magyar autósoknak is régi ismerős, bár évtizedeken keresztül nem éppen a luxus és jómód kapcsán tartottuk számon. Ez az autó a Trabant, természetesen kétütemű 601-esként, a semmi másra nem jellemző motorhanggal és kékes füstfelhőt eregetve. Ma már nem az orrfacsaró bűz, nem az átláthatatlan kékes köd, hanem inkább a nosztalgia miatt nézi sok hölgy könnyes szemmel, igaz, tőlük már általában nem illik évjárat, vagy kor után kérdezősködni. Ugyanakkor a fiatalabbak is érdeklődve közelítenek az egykori szocialista népautóhoz, sőt, még Németországban is nagyon magas arányban kuriózum, és különleges hogy egy-egy szép állapotú példánnyal időutazás jogcímen flörtölni lehessen, amit csak segít, hogy a keskeny utastérben óhatatlanul összeér az elöl ülők válla, vagy más testrésze. Mégis kinek mi jut eszébe egy ilyen autót vezető srácról? Milyen szerény és jófej srác lehet a gazdája.

Autóbérlés tippek, tanácsok

Nem szeretnél pórul járni?

Vannak már rossz bérlési tapasztalataid?

Tudni szeretnéd mi jár a bérbeadók elméjébe?

További segítség az autóbérlés Budapest szolgáltatás mellé

Mivel szolgáltatni fogok neked, ezért további kéréseid is lehetnek:

Autóbérlés Budapesten, a bérlés menete

Hogyan történik az autóbérlés?

Az első lépés, hogy pontosítsd magadban azt, hogy milyen célra keresel bérautót, milyen célra bérelnél személygépkocsit.

A célhoz, feladathoz közösen ki tudjuk választani azt a bérautó, vagy kisbusz kategóriát, ami leginkább ellátja majd a megoldandó feladatot.

Ha pontosítottuk és egyeztettük az igényed, akkor az általad javasolt árkategóriában keresek részedre 2-3 lehetséges verziót, természetesen figyelembe véve a földrajzi viszonyokat is. Vagyis a lakhelyedhez, tartózkodási helyedhez legközelebbi kisbuszt vagy bérautót fogom felkutatni részedre.

Szerencsére Budapest különböző pontjain 15 telephely közül tudok válogatni, így ez mindig az ügyfelek elégedettségét szokta kiváltani. Ha vannak egyedi kéréseid, azokat is bátran közöld. Akár sofőrt szeretnél, vagy kiszállítást, esetleg más tartozékokat. (Gyerekülést, síboxot, tetőcsomagtartót, navigációt)

Laci az autóbérlők barátja

Laci

A Bérlők Barátja

Hívj bátran: +36 1 445 4213

Szolgáltatok NEKED!
Mond el mire lenne szükséged!
Jó utat!
Laci

telefonos lany 03

Kérj GYORS, személyes tájékoztatást az autóbérlési lehetőségekről most!

Ajánlat vagy visszahívás kéréséhez