Sokba fáj az objektív felelősség

Rengeteg, közel 3 millió objektív felelősséggel kapcsolatos esetet könyveltek el 2008-tól 2013-ig. Egy havi átlagot nézve, akár 61 ezer bírsággal végződő ügymenet indult.

traffi

TIPP: NE légy RENDŐRSÉGI statisztika!!!! Mielőtt útra kelnél nézd meg hol fognak a rendőrök mérni!
Állok rendelkezésedre! –
Laci – ( +36 1 445 4213 )

TRAFFIPAX INFÓ:
A rendőrség hivatalos weboldalán naprakész információkat találsz arról, hogy mikor és hol mérnek a rendőrök! Légy körültekintő! Ne gazdagítsd a rendőrséget…
http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/utinfo/sebessegellenorzesek

Az Európai Közlekedésbiztonsági Tanács (ETSC) budapesti PIN Talk konferenciáján elhangzott, hogy a közlekedési szabályok szigorú betartása, valamint az ellenőrzések számának és hatékonyságának növelése meghatározó fontosságú szerepet játszik a halálos áldozatok és sérülések számának csökkentésében. A szabálysértések nagy része, 86 százalékuk sebességtúllépés miatt történik, ezzel együtt Budapest útjain ~16 milliárd forint közigazgatási bírságot szabtak ki a gépjárművek üzembentartóival szemben.

Schváb Zoltán közlekedésért felelős helyettes államtitkár elmondta, hogy a tavalyi év előzetes statisztikai adatai alapján a személysérüléses közúti balesetek száma több, mint 15, a balesetben meghalt személyek száma pedig több, mint 52 százalékkal csökkent 2001-hez képest. Az azóta történt szigorítások eredményeképpen, az adatok szerint 2012-ben még 5 százalékkal csökkent a személysérüléses közúti balesetek száma. A javuló tendencia a balesetek szinte összes kategóriájára kimutatható.

schvab zoltan
Schvab Zoltan

“A 2011-2013 közötti időszak közlekedésbiztonsági irányelveit, céljait, kiemelt területeit és akcióit a Magyar Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram határozza meg. A program helyzetelemzése abból indul ki, hogy a balesetek túlnyomó része személyi tényezőkre vezethető vissza, ezért azok megfelelő kezelése a közúti közlekedésbiztonsági munka legfontosabb eleme. Az uniós beavatkozási területekkel összhangban meghatározó feladat a szabálykövetési hajlandóság és a közlekedők felkészültségének fokozása.”

Európai Közlekedésbiztonsági Tanács (ETSC) PIN Talk konferenciáján

Autóbérlés tippek, tanácsok

Nem szeretnél pórul járni?

Vannak már rossz bérlési tapasztalataid?

Tudni szeretnéd mi jár a bérbeadók elméjébe?

További segítség az autóbérlés Budapest szolgáltatás mellé

Mivel szolgáltatni fogok neked, ezért további kéréseid is lehetnek:

Autóbérlés Budapesten, a bérlés menete

Hogyan történik az autóbérlés?

Az első lépés, hogy pontosítsd magadban azt, hogy milyen célra keresel bérautót, milyen célra bérelnél személygépkocsit.

A célhoz, feladathoz közösen ki tudjuk választani azt a bérautó, vagy kisbusz kategóriát, ami leginkább ellátja majd a megoldandó feladatot.

Ha pontosítottuk és egyeztettük az igényed, akkor az általad javasolt árkategóriában keresek részedre 2-3 lehetséges verziót, természetesen figyelembe véve a földrajzi viszonyokat is. Vagyis a lakhelyedhez, tartózkodási helyedhez legközelebbi kisbuszt vagy bérautót fogom felkutatni részedre.

Szerencsére Budapest különböző pontjain 15 telephely közül tudok válogatni, így ez mindig az ügyfelek elégedettségét szokta kiváltani. Ha vannak egyedi kéréseid, azokat is bátran közöld. Akár sofőrt szeretnél, vagy kiszállítást, esetleg más tartozékokat. (Gyerekülést, síboxot, tetőcsomagtartót, navigációt)

telefonos lany 03

Kérj GYORS, személyes tájékoztatást az autóbérlési lehetőségekről most!

Ajánlat vagy visszahívás kéréséhez