TRAFFIPAX biznisz! Vigyázz!

Vigyázz, Traffipax!

Autósok gyakran találkoznak a szembe jövő sávban villogó sofőrök jelzésével, akik a lesből támadó traffipaxra figyelmeztetnek. Tökéletes és jól jövedelmező üzlet, vagy tényleges segítség autósoknak?

gyorshajtas meres 1
Traffipax a felüljáróról
Támad a traffipax a gyanútlan autósokra

Nézzük a csúcstartót! Nagybritannia egyik legjövedelmezőbb traffipaxa:

A worcesteri New Roadon működő fix traffipax a legjobban termelő egész Nagy-Britanniában. 2004-es telepítése óta 1,6 millió font (551 millió forint) értékben postáztak büntetéseket a készülék felvételei alapján, 2012 végéig 23 ezer (vagyis minden nap 8) gyorshajtóról készített fénykép felvételt.

Az út, amelyen a traffipax működik, Worcestershire legbiztonságosabb útjai közé tartozik, 2004 óta mindössze egy személy szenvedett súlyos sérülést. A traffipaxokat felügyelő Safer Roads Partnership vállalat szóvivője szerint ugyanakkor a beüzemelést megelőző 10 évet magába foglaló évtizedben 11 ember halt meg vagy szenvedett súlyos sérülést a környéken, közülük kilencen a New Roadon.

A környékbeliek szerint a traffipax egyetlen célja a pénzbehajtás, és amennyiben a hatóságokat valóban biztonsági megfontolások vezetnék, a sebesség csökkentésében jóval hatékonyabb eszköznek bizonyuló fekvőrendőröket építettek volna. Worcestershire-ben korábban egy még hatékonyabb, ideiglenes traffipax készülék is működött egy forgalmas kereszteződésben, leszereléséig havi 789 autósról készített felvételt. A tények és adatok tükrében valóban igazi pénzgyár egy jól megválasztott helyszínre felszerelt sebességmérő traffipax.

traffipax 1
Lesből támad a treffipax
Személyautóból szedi áldozatait a sebességmérő berendezés

A további részleteket itt keresd: http://www.worcesternews.co.uk/news/10507155.Speed_camera_s___1_5m_takings/

TRAFFIPAX INFÓ:
A rendőrség hivatalos weboldalán naprakész információkat találsz arról, hogy mikor és hol mérnek a rendőrök! Légy körültekintő! Ne gazdagítsd a rendőrséget…

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/utinfo/sebessegellenorzesek

TIPP: NE légy RENDŐRSÉGI statisztika!!!! Mielőtt útra kelnél nézd meg hol fognak a rendőrök mérni!
Állok rendelkezésedre! – Laci – (+36-20-250-5977)

telefonos lany 03

Kérj GYORS, személyes tájékoztatást az autóbérlési lehetőségekről most!

Ajánlat vagy visszahívás kéréséhez