Gyöngyös autóbérlés

Összeszedtem Neked a legvonzóbb autóbérlés ajánlatokat Gyöngyösön, illetve Heves megyében. Nézz körbe Gyöngyös bérautóim között, és ha találtál Neked megfelelőt, ne habozz, hívj fel!

Amennyiben nem találtál megfelelő Gyöngyös bérautót, hívj, és én megpróbálok keríteni Neked egyet. Bármilyen kérdésed, kérésed lenne, fordulj hozzám bizalommal.

Gyöngyös autóbérlés forródrót – +36 1 445 4213

Összeszedtem Neked a legvonzóbb autóbérlés ajánlatokat Gyöngyösön, illetve Heves megyében. Nézz körbe Gyöngyös bérautóim között, és ha találtál Neked megfelelőt, ne habozz, hívj fel!

Amennyiben nem találtál megfelelő Gyöngyös bérautót, hívj, és én megpróbálok keríteni Neked egyet. Bármilyen kérdésed, kérésed lenne, fordulj hozzám bizalommal.

Gyöngyös autóbérlés forródrót – +36 1 445 4213

Mutass kevesebbet Mutass többet a leírásból
Renault Thalia 2044 Gyöngyös bérautó
Gyöngyös bérlés
Márka: Renault
Modell: Thalia
Kivitel: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Fogyasztás: 7 liter / 100 km
Szállítható személyek: 5 fő
Klíma: nincs
Felszereltség: Audió eszköz, Elektromos ablak, Szervókormány, vonóhorog, stb.
Bérleti díj:
4.000,- Ft-tól

A megjelölt bérleti díjak, kölcsönzési tarifák naponként értendők (a megjelölt bérlési időszak hossza esetén), illetve nettó, áfa nélküli díjak. (A különböző telepeinken és különböző típusok között minimális ár eltérés lehetséges.)

30 nap felett

4.000,- Ft/nap

Vidd hosszabb távra és bérelj a legjobb feltételekkel!

Gyöngyös autókölcsönzés infó: +36 1 445 4213 - Laci

GYÖNGYÖS AUTÓBÉRLÉS MENETE
Miután találtál igényeidnek megfelelő Gyöngyös bérautót, már csak annyi teendőd marad, hogy felhívsz engem, és én intézem is Neked a bérléssel kapcsolatos tennivalókat. Abban az esetben, ha nem találtál megfelelő autót, hívj nyugodtan, ugyanis jó eséllyel tudok Neked keresni hasonló autót, hasonló áron.

Gyöngyös autóbérléshez szükséges iratok:

Érvényes személyi igazolvány / érvényes útlevél
Jogosítvány
Lakcímkártya
TB kártya
Adóigazolvány
Cég esetén a cég iratai is
Ahhoz, hogy a Gyöngyös autókölcsönzés véglegesítve legyen, kauciót kell letenni. Ennek összege járművenként változik. A kauciót maradék nélkül visszakapod a bérleti időszak lejártakor, amennyiben sérülések nélkül, időben, teli tankkal, tisztán visszahozod az autót.

A bérautót hibátlan műszaki állapotban, tisztán, kitakarítva, teli tankkal kapod meg. Az autót ugyanilyen állapotban kell visszahoznod a bérleti időszak végén. Amennyiben nem volt időd, vagy módod, letisztítani, illetve kitakarítani az autót, takarítási díj kerül felszámolásra. Abban az esetben, ha az üzemanyagtartály nincs tele visszaadáskor, a hiányzó üzemanyag árát el kell kérjem.

Minden 24 órát meghaladó újabb 1 óra eltelte egy újabb teljes bérleti napnak felel meg, a bérleti díj ez alapján kerül kiszámításra. Ettől eltérni csak előre egyeztetett, és előre megállapodott feltételek mellett lehetséges. Mivel a bérlő elégedettsége a legfőbb célom, így próbálok minden egyedi kérést rugalmasan kezelni.

A bérleti díj tartalmazza a kötelező biztosításokat, és egyes bérautók esetében a Casco egy részét is. A biztosítás nem terjed ki a gumit, felnit, illetve az utasteret ért sérülésekre.

Ezeket kapod a bérautóval:

Gyári kulcs
Forgalmi engedély
KRESZ által előírt kötelező tartozékok
Évszaknak megfelelő abroncsok
Lopás esetén mielőbb fel kell venni a kapcsolatot a bérbeadóval, és informálni őt a történtekről. Megbeszélés után meg kell tenni a szükséges feljelentést az illetékes rendőrségen. A feljelentés alkalmával készült rendőrségi jegyzőkönyvet minél előbb el kell juttatni bérbeadó részére, a bérjármű gyári kulcsával, illetve forgalmi engedélyével együtt.

Baleset, vagy kár esetén is minél előbb értesíteni kell bérbeadót a történtekről. Baleset esetén kötelező a baleseti kárbejelentő lap kitöltése, valamint a rendőrségi jegyzőkönyv felvétele.

Csere bérautót tudok biztosítani szükség esetén.

GYÖNGYÖS AUTÓBÉRLÉS ELŐNYEI
A költséges biztosítások nem téged terhelnek
Nem kell Cascoval foglalkoznod
Nem kell súlyadót fizetned
Az esetleges meghibásodások, szervizelések nem a te problémáid
Nem kell súlyos pénzeket belefektetned a járműbe
Az autó értékcsökkenése nem érint téged
Amiket elvárhatsz Gyöngyös autóbérlés esetén:

Gyors és ügyfélközpontú kiszolgálásra számíts, ha nálam bérelsz autót. Amennyiben az adott pillanatban nem elérhető az általad kinézett autó, én megpróbálok Neked keresni egy nagyon hasonló járművet, ugyanabban az árkategóriában.
Az autó átvételekor részletes felvilágosítást kaphatsz az általad választott autó típusáról, minden fontos, illetve apró dologról, melyről jobb tudni.
Egy jól karbantartott, megbízható, üzembiztos autót kapsz bérbe.
Gyors, rugalmas, és árbarát bérlés, akár rövid-, akár hosszútávon.
Egyszerű, gyors, és stresszmentes autóbérlés, melyet akár otthonról, a kanapéd kényelmében is elintézhetsz. Csak hívj, és én elintézem a maradékot!
Udvarias, kedves bánásmódra számíthatsz Gyöngyös autókölcsönzés esetén, mivel az ügyfelemnek tekintelek Téged.

Gyöngyös autóbérlés olcsón – +36 1 445 4213

Laci az autóbérlők barátja

Laci

A Bérlők Barátja

Hívj bátran: +36 1 445 4213

Szolgáltatok NEKED!
Mond el mire lenne szükséged!
Jó utat!
Laci

Autóbérlés - Ajánlatkérés

Ajánlatkérő űrlap

Autóbérléshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ha kéred, kollégáink munkaidőben egy órán belül visszahívnak (akár külföldön is), és AZONNAL segítenek neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb járművet.

Kérlek, ilyen formátumban add meg a számod: +36123456789

Mikor akarsz bérelni?

Hogyan tájékoztassunk?

Például: Minél hamarabb. Vagy: 14 óra után. Vagy: Csak holnap délelőtt 9 óra után.
telefonos lany 03

Kérj GYORS, személyes tájékoztatást az autóbérlési lehetőségekről most!

Ajánlat vagy visszahívás kéréséhez