Speciális autóbérlés ajánlatok

specialis autoberles ajanlatok

Napi bérlés, hosszútávú autóbérlés, hétvégi kedvezmény, havi autóbérlés, visszatérő bérlési kedvezmény.

Érdemes néhány speciális, számodra kidolgozott autóbérlési csomag ajánlatom áttekinteni. Az elmúlt évek tapasztalatai, és a bérlőktől érkező igények alapján lettek kialakítva annak érdekében, hogy te is a célodnak leginkább megfelelő konstrukciót tudd választani az autóbérlés idejére.

Napi autóbérlés, 1 napos bérlés

Több ügyfél is panaszkodott azzal kapcsolatosan, hogy ők csak 1 napra szeretnének bérelni autót, kisbuszt, kisteherautót, de azt tapasztalják, hogy számos autóbérléssel foglalkozó cég elzavarja, elhajtja őket. Sőt! Egyes esetekben még a telefont is rájuk csapták. Ez azért felháborító, nem?

Egy dologban biztos lehetsz! Ha velem üzletelsz, ha tőlem kérsz autóbérléssel kapcsolatosan segítséget, ilyen nehézségekkel nem fogsz találkozni. Én minden ügyfelet fontosnak tartok. Téged is! Akár rövid, akár hosszútávú legyen is a bérautó igényed. Még akkor is, ha csak 1 napra keresel autót és a legolcsóbb megoldás érdekel.

Hívj, keress bátran, ha 1 napos autóbérlésre van szükséged! +36 1 445 4213

Hosszútávú autóbérlés

A hosszútávú, vagy másnéven tartós autóbérlés az jellemzően több hónapot, vagy akár egy teljes évet is felölelő időtartamon keresztüli folyamatos autóbérlést jelent. Ebben a konstrukcióban nagyon kedvező bérleti díjakat tudok számodra biztosítani. Mivel nagy, közel 800 bérautóból álló választékot kezelek, így kijelenthetem, hogy szinte biztos, hogy pontosan azt a típust és felszereltséget fogom tudni részedre biztosítani, amire leginkább vágysz, és ami a célodnak a legjobban megfelelő. Ehhez természetesen nemcsak az autót, hanem a folyamatos kiszolgálást is adom. Ha netán a kötelező szervizek miatt 1-1 napra el kell kérnem átmenetileg tőled a bérautót, akkor természetesen ezekre az időszakokra egy azonos felszereltségű és kategóriájú csere bérgépkocsit biztosítok részedre, ráadásul még otthonról se kimozdulnod. A hosszútávú autóbérlés egyaránt működik az olcsó típusokkal (Suzuki Swift, Skoda Felicia) és az igényesebb, magasabb műszaki felszereltségű gépkocsi fajtákkal (VW Golf V, Audi A6), illetve a kisbuszokkal, kisteherautókkal is. (VW LT, Iveco Maxi) Hosszútávú autóbérlés, tartós bérlet már havi 80.000,-Ft ártól.

Hétvégi kedvezmény 3 nap = 2 nap

Számos bérlő érdeklődött a hétvégre kapható kedvezmény iránt. Emiatt kifejlesztettem a hétvégi akciós csomagot! Ez egy ütős ajánlat! 2 napot fizetsz és 3 napig tied a bérautó! Jól hangzik, nem? Szerintem a benzinkutak is árulhatnák így a benzint. (3 litert kapsz 2 liter áráért) Vagy mit szólnál, ha a sört így tudnád megvásárolni? 2 karton sört fizetsz, de 3 kartonnal vihetsz.

Pontosan ez az, amit kapsz tőlem. Péntek 16:00-tól Hétfő 10:00-ig bérelsz és CSAK 2 napot fizetsz! 3 NAP = 2 NAP áráért! Ez a hétvégi kedvezményem számodra. Várom a hívásod.

Már tárcsázhatod is a számom: +36 1 445 4213 Ezt ne hagyd ki!

Havi autóbérlés

A havi autóbérlés az többnyire 30 napos, 1 hónapos időszakra, vagy egy picit hosszabb távra terjed. Fuvarozásra, áruszállításra, szezonális autóbérlésre, nyaralásra, csapatok részére kedvelt bérlési alternatíva. Így az autóbérlés díja már nagyon kedvező napi díjra jön ki. Legyen szó személygépkocsi bérlésről, 7-9 személyes kisbusz bérlésről, kisteherautó bérlésről, vagy dobozos kis furgon bérléséről. Havi autóbérlés esetén akár 2700,-Ft-os napi bérleti díjjal is kalkulálhatsz egyes személygépkocsi típusok esetén.

Visszatérő bérlői kedvezmény

Számos olyan bérlő keresett meg, akik többször szeretnének autót bérelni, visszatérő ügyfelek, de nem egy huzamban történne az autóbérlés, hanem megszakításokkal. Akár hónapokon leresztül csak a hétvégékre, vagy rendszertelenül, de minden hónapban valamilyen eloszlással 5-8 napra történik a kiszemelt, kiválasztott jármű bérlés. Rugalmas vagyok! Tisztellek és becsüllek, így ha visszatérsz, többször is bérelsz, akkor visszatérő bérlői kedvezményt tudok adni részedre.

EXTRA ajándékba

Volt olyan ügyfelem, akit nem érdekelt az ár, nem az volt számára a legfontosabb. Viszont Extrákra volt szüksége. A bérlési időtartamtól és a bérlési rendszerességedtől függően kérhetsz bátran Extrákat is ajándékba a bérautó mellé. Legyen szó klímáról, esetleg navigációról, nagyobb rakterű kisteherautóról, hóláncról, vagy bármi egyébről. Fogalmazd meg a pontos igényed és beszéljük meg.

Egyeztessük az ajándék Extrát! Számom: +36 1 445 4213.

Ingyenes reptéri kiszállítás

Külföldön dolgozó honfitársaim, üzleti partnerek, Magyarországra érkező külföldi vendégek, külföldön élő rokon látogatására bérelsz autót? repülőtéren szeretnéd felvenni? Lehetőség van INGYENES reptéri átvételt is kérned. Természetesen 1 napos bérléseke ezt a szolgáltatást egy csekély felárért végzem, de hosszabb időtávra már ajándékba adom. Ha ilyen jellegű kérésed, igényed lenne, jelezd bátran!

Ez itt a TE kérésed helye

Ha a fentieken kívül neked egyedi kérésed lenne, saját konstrukciót, személyre szabott megoldást szeretnél, légy bátor és hívj! Biztosan megegyezünk!

Laci – +36 1 445 4213

Hosszútávú autóbérlés
telefonos lany 03

Kérj GYORS, személyes tájékoztatást az autóbérlési lehetőségekről most!

Ajánlat vagy visszahívás kéréséhez